În cât timp te aduce în patul lui în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Balanţă: după trei întâlniri

Acest nativ inspiră încredere oricărei femei, oricât de sceptică ar fi ea în legătură cu intenţiile necurate ale bărbaţilor. Este specializat în alinarea suferinţelor în dragoste. Joacă un rol de bărbat protector şi devotat, aşa că intimitatea cu el ţi se va părea firească, chiar dacă abia aţi început să vă întâlniţi. De regulă, Balanţa are nevoie de trei întâlniri pentru a convinge o femeie să-i intre în pat, acolo unde este… cald şi bine.

Scorpion: poate nu din prima, dar sigur din a doua

Scorpionul este zodia care se află în contact maxim cu latura sa sexuală. Tocmai de aceea, atunci când îşi propune, ştie cum să emane o energie sexuală contagioasă, care te atrage ca un magnet. Poate că nu-i iese jocul seducţiei chiar de la prima întâlnire. Unele femei se pot speria de intensitatea senzaţiilor pe care un Scorpion le trezeşte în ele. Totuşi, te vei gândi constant la el, iar la a doua întâlnire vei face tot ce poţi pentru a ajunge în patul lui.

Săgetător: şi din prima dacă alege momentul potrivit

Cu un Săgetător totul ţine de compatibilitate şi de context. Este un tip aventurier, plin de imaginaţie, care îţi poate trezi foarte repede instinctele sexuale, dacă nimereşte momentul potrivit. Se pricepe să aducă femei în patul lui foarte repede, mai ales când călătoreşte. Sigur nu va dormi singur, dacă pleacă cu prietenii într-o excursie şi sunt prezente şi femei. Este genul de bărbat trişor, care ştie cum să te vrăjească la un pahar de vin, în timp ce îţi pune întrebări iscoditoare.

Capricorn: preferă să aştepte câteva săptămâni

Capricornul este genul de bărbat cu o carieră de succes, dar care îşi găseşte timp să meargă şi la sală. Orice femeie se simte în siguranţă în preajma lui. De aceea multe i-ar intra în pat destul de repede. Capricornul preferă totuşi să aştepte mai mult atunci când nutreşte sentimente pentru femeia cu care se vede. În acest caz vrea să îşi ia mai multe măsuri de precauţie, căci crede că sexul complică lucrurile. Mai apoi, ar vrea să testeze şi cât de uşor sau greu te laşi tu pradă instinctelor sexuale.

Vărsător: norocul decide

Vărsătorul preferă sexul fără implicaţii, aşa că este mereu în căutarea unei femei care să nu îşi dorească o relaţie serioasă, ci doar una bazată pe sex. Strategia lui este cât se poate de simplă. O atenţionează pe cea cu care este la prima întâlnire, că o consideră foarte atrăgătoare, dar vrea cu ea doar o aventură sexuală. Dacă femeia îi împărtăşeşte gusturile Vărsătorul o aduce în patul lui chiar de la prima întâlnire.

Peşti: după cinci întâlniri cel puţin

Bărbatul Peşti este un tip visător şi uşor timid, care nu este adeptul avansurilor chiar de la primele întâlniri. Va lăsa să treacă cel puţin cinci întâlniri, până să facă primul apropo cu tentă sexuală. Între timp, preferă să te cucerească cu latura sa artistică, cu discuţiile captivante la o cafea şi declaraţiile sale deschise despre ce simte pentru tine. Orice tipă romantică se va simţi atrasă de spiritualitatea lui de la primele întâlniri şi va anticipa cu nerăbdare prima partidă de sex.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2