În cât timp te aduce în patul lui în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Stai departe de Gemeni, căci te vor convinge pe loc să începi o aventură bazată doar pe sex şi nu-i face avansuri prea directe unui Capricorn de la prima întâlnire,…
… că te va considera uşor promiscuă şi nu-şi va mai dori o relaţie serioasă cu tine. Zodiile influenţează puternic acest tip de comportamente. Rapiditatea cu care vrea să facă sex şi cu care reuşeşte să te aducă în patul lui este influenţată puternic de semnul lui zodiacal.

Iată în cât timp te aduce un bărbat în patul lui, în funcţie de zodie!

Berbec: într-o oră sau… niciodată

Berbecul are o strategie foarte directă. Nu-i exclus să te invite la el acasă la prima întâlnire, mai ales dacă l-ai incitat peste măsură cu flirturi repetate pe internet, de exemplu. Este entuziast şi dacă îi împărtăşeşti atitudinea spontană vei fi în patul lui în aproximativ o oră, cât faci pe drum până la el acasă. Dacă eşti ceva mai raţională, atitudinea lui ţi se va părea total deplasată şi îl vei pălmui pentru îndrăzneala pe care o are, după care nu-i vei mai răspunde la telefoane.

Taur: după o lună de relaţie

Nativii născuţi în zodia Taur sunt nişte bărbaţi atrăgători, masculini, care atrag multe priviri. Dacă la prima întâlnire va fi mai retras şi te va studia mai degrabă, de la a doua îşi va mai „încălzi” uşor atitudinea faţă de tine, în cazul în care i-ai făcut o impresie bună, evident. După alte două, trei întâlniri vei remarca că nu este doar un tip care arată bine, ci şi unul afectuos şi în care poţi avea încredere. Aşa că Taurul reuşeşte după aproximativ o lună să aducă în patul lui o femeie care nu este adepta relaţiilor pasagere.

Gemeni: după o discuţie şi două cocktailuri

Sunteţi la prima întâlnire, iar bărbatul Gemeni a început deja să te ia prin învăluire cu vorbele lui inspirate, care te dezbracă fără să îţi dai seama de orice înhibiţie. După două cocktail-uri şi o discuţie foarte animată vei simţi că îl doreşti cu ardoare, pentru că ştie cum să îţi aprindă instinctele. El este genul de bărbat care reuşeşte să convingă orice femeie, oricât de inocentă sau calculată ar fi, să renunţe la bariere şi să intre într-o aventură sexuală.

Rac: după două, trei luni de întâlniri

Racul este un bărbat scos parcă din filme, pentru că respectă toate acele clişee care contează pentru femei. El ştie că trebuie să îţi aducă flori la o întâlnire. Este galant, cuceritor şi nu se grăbeşte să te aducă în patrul lui. Tocmai faptul că te tratează cu respect te face să îl doreşti mai tare. Dacă nu-i propui tu un drum până la tine, el te va invita într-un cadru intim după două, trei luni.

Leu: după o noapte de dansat în club

Leul este un bărbat extrem de atrăgător. Nu neapărat frumos, dar cu o atitudine sexy, pe care o au de regulă nativii acestei zodii. Leul ţine spatele drept şi are încredere în forţele proprii, lucru care poate fi extrem de erotic când priveşti in exterior. În general, acest nativ are nevoie de câteva ore petrecute într-un club pentru a te convinge să te întorci la el acasă. Modul în care îşi mişcă trupul şi expresia feţei când se lasă învăluit de muzică te vrăjesc pentru întreaga noapte şi nu vei rezista să nu-l însoţeşti acasă.

Fecioară: după ce apar sentimentele în relaţie

Orice bărbat Fecioară este un critic înrăit, care nu excelează la capitolul curtoazie. Dacă eşti genul de femeie mai raţională, sinceritatea lui ţi se va părea incitantă şi-i vei intra destul de repede în pat. Alte femei vor alege să mai aştepte un pic, ca să prindă curaj, căci bărbatul Fecioara îţi dă de înţeles că părerea lui este foarte importantă. Asta nu face decât să te determine să-ţi ascuţi armele şi să-l impresionezi. De aceea, multe femei care au început o relaţie cu o Fecioară vor tatona un pic terenul şi vor aştepta ca sentimentele să intre şi ele în peisaj.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2