Află dacă vrea o relaţie serioasă cu tine sau nu

De Adina Radu, pe

Când abia ai cunoscut un bărbat şi aţi ieşit doar la câteva întâlniri, este greu să îţi dai seam ace vrea de fapt de la tine. Dacă o discuţie despre acest subiect ţi s-ar părea prea complicată sau prea incomodă, îţi poţi da seama dacă vrea o relaţie sau nu după comportamentul său.

Este atent cu tine

Un bărbat care vrea o mai mult de câteva întâlniri este atent cu tine. Te ascultă când vorbeşti şi nu se teme să se uite în ochii tăi atunci când purtaţi o conversaţie şi este interesat de tine. Îţi pune adesea întrebări despre tine şi vrea să afle cât mai multe lucruri despre tine. Mai mult, ar putea să-ţi ceară şi părerea sau sfatul în privinţa unor lucruri.

Vrea să vă vedeţi des

Ar vrea să vă întâlniţi cât de des puteţi – o dată, de două sau chiar de trei ori pe săptămână, după cum vă permit şi orarele voastre. Te sună cel puţin o dată pe zi şi îţi dă SMS-uri în care îţi povesteşte ce mai face şi micile „aventuri” prin care a trecut în ziua respectivă.

Te suna din orice motiv

La început, un bărbat care nu caută o relaţie serioasă, te va suna doar atunci când vrea să vă faceţi planuri împreună şi asta doar o dată pe săptămână, dacă are chef. Cel care caută compania ta din plăcere te sună şi doar ca să te salute sau să îţi ureze o zi bună la serviciu.
Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!