Trucuri mici pentru sex de calitate

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:52

Secretele amorului de calitate nu sunt chiar la îndemâna oricui. Încearcă nişte trucuri mici, dar cu efecte mari.
Ştii totul despre natura ta sexuală? Ştii de câte orgasme ai nevoie ca să fii împlinită şi cum să ajungi să le obţii? Îţi dăm câteva trucuri care te vor aduce cu câţiva paşi mai aproape de beatitudine. Încearcă-le şi convinge-te!

1. Cere-i o sărutare

Tratatele sexuale din vechime menţionează că din mijlocul buzei de sus porneşte un canal energetic secret, care o leagă de clitoris. De aceea este sărutul atât de excitant şi de aceea sexul oral poate fi atât de plăcut pentru cine închide ochii în faţa inhibiţiilor. Dacă nu crezi, încearcă pe pielea ta… sau mai bine pe a lui! Şi ţine minte: dacă un bărbat îşi linge buzele atunci când îi dai o replică mai deocheată, e clar că te vrea!

2. Atinge-l îndrăzneţ

N-ai nevoie de acrobaţii ca să măreşti plăcerea. Cele mai înalte culmi pot fi atinse şi în „banala“ poziţie a misionarului – ştii tu, el deasupra, tu dedesubt, nimic spectaculos. Diferenţa o face punctul G al lui. Părerile referitoare la acesta sunt împărţite. Problema este că se află în prostată, care-i mai greu de accesat. Din fericire, un bărbat nu trebuie să fie homosexual ca să-şi simtă punctul G – despre care se spune că e cel mai bine atins prin stimulare anală. Nu trebuie decât să aibă o iubită îndrăzneaţă. Mângâie-l pe zona respectivă atunci când sunteţi în poziţia misionarului. Dacă ai degetul uşor umezit o să-i placă mai mult, şi cel mai plăcut este că odată ce lui îi creşte plăcerea, creşte şi a ta…

3. Du-l cu vorba dulce

Statisticile spun că doar 30 % dintre femei au un singur orgasm la sfârşitul partidei de sex, restul de 70 % au încetat să spere că mai pot fi vreodată împlinite. Dar o parte din vină o au şi ele. Bineînţeles că e greu să temperezi un bărbat care s-a pornit, dar nu e imposibil. După cum se spune din bătrâni, „Vorba dulce mult aduce“. Iar vorba dulce, şoptită în urechea iubitului chiar când îl ia valul, multe orgasme poate aduce… „Uşor, iubitule“ – sunt cuvinte care-l pot face un pic atent. „Lasă-mă pe mine, te rooog!“ – cu glas alintat poate să facă minuni. Mai ales dacă aduce după sine un regal de mişcări unduioase şi de gemete care îi vor revela priceperea lui măiastră într-ale sexului – că doar nu strângi cearşafurile convulsiv de durere, nu-i aşa? Când îl vezi că e din ce în ce mai aprins şi simţi că se apropie vertiginos de punctul terminus, întrerupe-l. Nu te gândi că îl frustrezi; şi lui i-ar plăcea să dureze mai mult. Schimbă ritmul. Schimbă poziţia. Întreruperea îl poate face să mai întârzie un pic.

3. Oralul nu e totul

Multe femei se feresc să facă sex oral, din multiple motive. Că nu le place gustul, că nu le place ideea…  Dar nu poţi să speri la nesfârşit că lui nu-i place, în timp ce pentru tine e deliciul absolut. Ca să te con-vingi să o faci totuşi, încearcă următorul truc. Pune-l să se întindă pe spate, treci la fapte cu curaj… Încet, nu te grăbi, nu-l lăsa să-ţi împingă capul cu mâna – eventual poţi să-l legi sau să-l ţii de mâni. Nimic nu te poate forţa acum. Când îl vezi că devine din ce în ce mai excitat, lasă oralul şi treci la penetrare! Senzaţia e cu totul altfel decât fără „aperitiv”.  Mişcăte încet, altfel rişti să se termine totul prea repede.

4. Respiraţi împreună

Ai observat că, în cele mai intime momente, respiri în acelaşi ritm cu el? Se poate şi invers. Dacă iubitul tău e deschis la asemenea sugestii, propune-i să vă sincronizaţi respiraţiile. Cu cât sunt mai profunde, cu atât mai ameţitoare pot fi trăirile. Orgasmul durează mai mult, iar el poate avea surpriza, pentru prima oară în viaţa lui, să simtă ce înseamnă să aibă orgasm fără ejaculare. Avantajul e că nu vă întrerupeţi şi că nu mai apare senzaţia de vlăguire pe care o are de obicei. Şi în niciun caz n-o să-i vină să se întoarcă pe partea cealaltă, sforăind…
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!