Cum petreci Revelionul dacă eşti singură

De Nicoleta Galeteanu pe

Scoate-ţi prietenii în oraş

Ca să petreci bine Noaptea de Revelion nu trebuie neapărat să cheltuieşti o avere la cel mai pretenţios restaurant sau vreun club excentric.

Obiceiul de a ieşi în pieţele centrale când ceasul e la ultima bătaie din an, la singurul meeting de fericire globală, este poate cea mai frumoasă tradiţie de Revelion care se păstrează peste tot în lume. Concerte în aer liber, focurile de artificii, vinul fiert şi bucuria care există pe străzi în această noapte, iată cum poate fi celebrat Anul Nou fără să te simţi singură.

Iar dacă în grupul tău de prieteni nu există persoane cu iniţiativă, ce te costă dacă strângi tu rândurile de data asta?

Seară de film

Dacă nu ai chef să strângi paharele după petrecere şi nici să vezi artificii cât timp există riscul să îngheţi în Piaţa Constituţiei, atunci ce ar putea fi mai confortabil decât o seară de filme…?

Invită o prietenă sau pe vecina de pe palier şi pune un film cu Steve Carrell. Poţi alege „The 40 Year Old Virgin” care îţi va ridica şi moralul…
 
Chiar daca toată lumea se laudă că merge la mega petreceri, poţi să priveşti partea plină a paharului: nu vei avea probleme cu mahmureala a doua zi, iar starea de raţiune se păstrează pe tot parcursul anului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2