Cum petreci Revelionul dacă eşti singură

De Nicoleta Galeteanu, pe

Să fii singură de Revelion nu este aşa o mare dramă. Dimpotrivă, te poţi considera fericită dacă te gândeşti că unii divorţează numai ca să revină la burlăcie…
… în ajun de Anul Nou. Şi apoi, nu este decât o noapte care începe în agitaţie şi se termină cu un gust amar… în ambele sensuri.

Totuşi, dacă te îngrozeşte gândul că petreci singură ultima noapte din an, fie şi numai din superstiţie, iată câteva idei care să îţi asigure distracţia de Revelion chiar dacă nu te pregăteşti de o ieşire în doi.

Mergi în cluburi

Cine a spus că oamenii singuri nu sunt bine primiţi în cluburi? Din contră, ai fi uimită să afli câte persoane singure se află la un bar. Nu există deocamdată un sondaj despre asta, dar iată o bună ocazie să afli singură.

Pune-ţi o ţinută sclipitoare, cei mai frumoşi pantofi şi mergi în clubul preferat unde sigur vei găsi prieteni mai vechi, dar, în primul rând, vei cunoaşte persoane noi.

Indiferent cât de rezervată ai fi, dacă tot ţi-ai făcut curaj să ieşi în oraş, nu ai cum să te întorci fără să socializezi cu cineva, fie şi numai cu barmanul. Încearcă să te simţi bine, flirtează şi avântă-te din nou în lumea întâlnirilor!

Petrecere pentru oamenii singuri

Dacă îţi aminteşti petrecerile din liceu cu colegii, atunci te poţi lăuda cu unele dintre cele mai frumoase amintiri.

Poate nici atunci nu formai un cuplu, dar ştiai totuşi să te distrezi. Aşadar, nu e timpul să fii nostalgică şi să îţi plângi de milă. Ia telefonul şi invită-ţi prietenii care sunt singuri şi pe cei care nu şi-au făcut planuri de Revelion.

Este o ocazie excelentă să te revezi cu prietenii vechi şi să vă povestiţi noutăţi. În plus, dacă ţii cont de superstiţii, înseamnă că anul care vine vei fii mai aproape de ei.

Cu muzică bună, jocuri interesante şi bunădispoziţie, noaptea de Revelion va fi o altă amintire de care vă veţi aminti cu bucurie în anul următor.

Citeşte alte două sugestii pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!