Cele mai interesante statistici legate de sex

De Amelia Matei, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:02

Când vine vorba de sex, cifrele sunt ultimul lucru la care ne gândim. Şi totuşi, iată că specialiştii au făcut publice câteva statistici cu adevărat interesante…
Est europenii fac cel mai mult sex. Românii, bulgarii şi ruşii fac cel mai mult sex din lume, aproximativ 150 de partide pe an. Media mondială se pare că se situează undeva în jurul valorii de 120 de partide.

84 la sută dintre femei îşi şantajează bărbaţii cu sex, pentru ca aceştia să facă treabă în casă. Specialiştii au găsit şi o explicaţie pentru acest lucru – se pare că femeile sunt mai interesate de sex atunci când casa este curată.

Sexul arde aproximativ 200 de calorii în 30 de minute
. Cu toate că există mituri despre slăbit şi sex… în cele din urmă se pare că sexul nu poate înlocui un stil de viaţă sănătos, pentru că arde destul de puţine calorii. Cu toate acestea, sexul rămâne un element important în cadrul unei vieţi armonioase de cuplu.

15 la sută din cuplurile căsătorite dorm separat. Specialiştii spun că în unele cazuri acest lucru ar putea ajuta relaţia, dacă partenerii ar continua totuşi să-şi facă timp pentru momente intime împreună.

48 la sută dintre femei au mimat orgasmul, cel puţin o dată. Specialiştii atrag atenţia că dacă această problemă nu este discutată în cuplu, şansele ca relaţia să continue pe termen lung sunt minime.

25 la sută dintre femei îi consideră sexy pe bărbaţii bogaţi.

Suntem pe locul 99 în lume, după lungimea penisului. În România, lungimea medie a penisului se pare că este de 12 centimetri. Cel mai bine în Europa, la acest capitol, stau francezii, cu 16 centimetri.

Cel puţin o partidă de sex pe săptămână scade riscul bolilor de inimă cu 30 la sută.

5 la sută dintre bărbaţii până în 40 de ani suferă de disfuncţii erectile. Modul de viaţă dezorganizat şi dieta nesănătoasă duc la creşterea acestui procent an de an.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!