Ce greşeli fac bărbaţii atunci când vor să impresioneze o femeie

De Amelia Matei, pe

Nu degeaba se spune că unul dintre cele mai importante lucruri atunci când îţi doreşti să cunoşti mai bine pe cineva este să te comporţi natural… Pentru unii bărbaţi însă, a impresiona o femeie înseamnă a se da în spectacol. Total greşit!
Iată şi alte strategii neinspirate la care unii dintre ei apelează:

Minciunile

I-ai spus că îţi plac drumeţiile pe munte şi imediat ţi-a răspuns că asta e, de fapt, şi pasiunea lui? Probabil că încearcă să te impresioneze, încercând să găsească o cale prin care să pară că aveţi multe lucruri în comun.

Replicile siropoase

Unii dintre ei chiar apelează la genul acela de expresii siropoase, de care majoritatea femeilor se feresc. E clar că încearcă să te impresioneze şi e la fel de clar că nu te cunoaşte deloc!

Se străduiesc prea mult

Se vede când cineva vrea să pară altfel decât este cu adevărat. Din păcate pentru ei, femeile chiar au un al şaselea simţ când vine vorba de asta…

Se laudă

Dacă ai o oarecare experienţă cu bărbaţii, vei şti că întotdeauna se vor găsi unii care încearcă să te impresioneze cu banii lor. Ceea ce este şi mai trist, este că în cazul unor femei asta chiar funcţionează…

Oferă cadouri importante de la prima întâlnire

Unii bărbaţi chiar cred că pot impresiona o femeie cu o bijuterie scumpă, de la prima întâlnire. Cineva ar fi bine să le spună că, chiar dacă femeilor le plac cadourile, ele sunt întotdeauna atente şi la context.

Pun la cale surprize neinspirate

Ţi-a spus că a cumpărat bilete la film, dar a rezervat, de fapt, o masă la un restaurant? Bărbaţii nu înţeleg uneori că, oricât de mult ne-ar plăcea surprizele, vrem să fim pregătite pentru orice situaţie… Şi mai ales să nu mergem la restaurant în tenişi şi pantaloni scurţi!

Foto: cuplu la intalnire, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!