5 gesturi de evitat în faţa iubitului

De Revista Unica, pe

Să te epilezi în faţa iubitului, să nu te mai machiezi şi să nu-ţi mai aranjezi părul când eşti cu el… Puţin câte puţin şi fără să-ţi dai seama, rutina învinge estetica. Nu-i permite!
Cu timpul, relaţiile de cuplu devin mai relaxate, şi fiecare dintre noi se descoperă în faţa celuilalt. Şi nu vorbim numai de sentimente, ci şi de alt tip de intimităţi. Descoperă cele cinci gesturi de frumuseţe pe care ar trebui să începi să le eviţi de acum.

1  Să-ţi aplici măşti faciale şi alte tratamente ţipătoare. Fetelor, aşa cum voi nu vreţi să vedeţi cum îşi îndepărtează bărbaţii părul din nas, ei nici atât nu sunt interesaţi să vadă cum vă aplicaţi peeling-ul pe faţă. Soluţia? Dedicaţi o zi pe săptămână acestui tip de activităţi şi spuneţi-i că veţi fi puţin ocupate.

2  Să nu te faci frumoasă la sfârşitul săptămânii. Evident, nu se pune problema să stai duminică după-amiază în casă machiată şi îmbrăcată ca la spectacol, dar să-ţi aplici un pic de mascara pe gene, o culoare suavă în obraji sau un strat de gloss pentru a-ţi îndulci buzele, te va face să fii văzută cu alţi ochi. Sau poţi să recurgi la unele cosmetice cu efect surprinzător, cum ar fi un serum ce revitalizează instantaneu tenul şi combate oboseala.

3 Să faci un duş şi atât. În faza iniţială a relaţiei, duşul în doi e întotdeauna distractiv şi excitant dar, din păcate, cu timpul, acest moment devine inexistent sau, în cel mai bun caz, foarte rapid. Dacă de abia
poţi să-i dedici puţin timp, măcar din când în când, fă-l memorabil. Foloseşte produse cu ingrediente stimulante, ca menta sau lavanda. Spune-i iubitului să-ţi şamponeze părul, făcându-ţi un masaj uşor, în timp ce tu îi alinţi pieptul cu un gel de duş răcoritor sau îi aplici spuma de ras. Decorează baia cu lumânărele parfumate, pune muzică senzuală şi închide-ţi toate telefoanele.

4 Să renunţi la machiajul îndrăzneţ. Vine un moment când dispare dorinţa de a-ţi evidenţia buzele cu roşu pasional,  care te face sexy în faţa lui. Cel mai probabil, el mai păstrează imaginea de femeia fatală cu care te-a cunoscut. Aşa că, într-o seară, când ieşiţi să cinaţi, încearcă să recuperezi lookul cu care l-ai fascinat. De exemplu, alternează umbrele de pleoape folosite cu unele mai întunecate sau  mai strălucitoare sau alege un blush, pentru a conferi obrajilor un aspect mai tineresc.

5 Să-ţi negljezi coafura. Ştiu că e foarte comod să-ţi prinzi un coc la repezeală cu elasticul de păr al micuţei tale, dar acest tip de coafură nu e în niciun caz stilat sau atractiv. Dacă ceea ce-ţi doreşti este să atragi atenţia, ai grijă la micile detalii. Dacă vrei să-ţi strângi părul într-un mod simplu şi lejer, fă-ţi o coadă de cal şi, pentru a părea sofisticată, foloseşte accesorii de păr originale şi elegante. Dacă eşti tunsă scurt, apelează la un gel sau la o spumă fixatoare şi dă-i părului forme diferite, în funcţie de zi şi de moment.

Nu te panica. Au şi ei ciudăţeniile lor

Anumite ritualuri feminine de frumuseţe atrag atenţia bărbaţilor, iar altele îi sperie. Am aflat de la ei ce li se pare sexy şi ce nu.
SEXY
Să vezi cum îşi perie părul e supersexy. Dacă mă las să fac eu asta, e şi mai excitant.
Îmi place când se machiază în alt fel. Ca şi cum ar trece de la fetiţa bună la drăcuşorul neastâmpărat.
Să te uiţi la o femeie cum îşi dă cu ruj e… uauuu! Atunci îmi imaginez ce pot face cu buzele ei!
NU E SEXY
Genele încărcate de mascara şi machiajul ca o mască mi s-au părut întotdeauna dizgraţioase.
Nu-mi place sub nici o formă mirosul autobronzantelor. Miros a sirop de tuse sau a ceva ciudat.
Nu sunt capabil să mă uit la prietena mea, când îşi smulge sprâncenele. Parcă ma doare pe mine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!