Ce fel de femei îl pun pe fugă în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Vrei să ştii de ce tipul acela drăguţ nu te invită în oraş sau de ce iubitul tău a devenit brusc distant şi nepăsător? Bărbaţii o iau la fugă atunci când comiţi ceea ce ei consideră…
… păcate capitale feminine. Care sunt acestea? Răspunsul variază în funcţie de semnul zodiacal.

Iată ce fel de femei pun bărbaţii pe fugă în funcţie de zodie!

Berbec

Bărbatul Berbec fuge de femeile pesimiste, dar şi de cele timide. Detestă acele femei care pun răul înainte, se mulţumesc cu puţin, dar şi pe cele care stau retrase într-un colţ.

Îi plac femeile care se lasă greu, dar dacă cedează, e cazul să se schimbe la 180 de grade. Odată ce este într-o relaţie Berbecul are nevoie de multă atenţie, dar şi de complimente, pentru a căpăta încredere. Dacă îl tratezi cu indiferenţă, devine defensiv şi excesiv de orgolios.

Îl mai pun pe fugă şi femeile care ţin să aibă ultimul cuvânt, căci Berbecul nu suportă să fie contrazis, darămite pus la punct.

Taur

Taurul este un bărbat încăpăţânat, care nu suportă să primească indicaţii, tocmai de aceea evită femeile cicălitoare, căci vede chiar şi cele mai mici sugestii ca pe nişte porunci.

Acest nativ consideră că unele lucruri ar trebui să rămână private, de aceea le detestă în mod deosebit pe femeile care obişnuiesc să bârfească.

Într-o relaţie are nevoie de o femeie onestă, care spune lucrurilor pe nume, aşa că dacă te întreabă ce ai şi tu îi răspunzi pe un ton neutru că nu ai nimic, îl exasperezi. Se va îndepărta subit de o iubită care nu comunică cu el deschis.

Gemeni

Bărbatul Gemeni a fost înzestrat cu o inteligenţă aparte, deci o femeie care nu se ridică la nivelul său intelectual îl pune pe fugă, la fel şi una care nu este pasionată de cariera ei. Mai apoi, le va evita pe cele care nu-i înţeleg glumele indecente. Se va distanţa de femeile sensibile, deşi le apreciază naivitatea, pentru că nu vrea să le rănească.

El este cel care anulează planurile în ultima secundă pentru că a apărut ceva mai interesant. I se pare firesc să se răzgândească aşa, iar o femeie care încearcă să-i facă un program îl pun pe fugă.

Se plictiseşte uşor, aşa că pleacă repede de lângă o femeie cu un caracter stabil şi, deci, previzibil.

Citeşte continuarea pe următoarea pagină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4