Ce fel de femei îl pun pe fugă în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Capricorn

Capricornul are o seriozitate nativă, ceea ce îl face să ocolească din start femeile care se afişează mai ostentativ, chit că vorbim de un machiaj puternic sau de prea multe cocktail-uri băute la o petrecere. Adoră feminitatea fragilă şi copilăroasă, de aceea evită femeile care au gesturi vulgare în opinia lui, cum ar fi fumatul.

Caută să ducă o viaţă stabilă, de aceea se distanţează în relaţie, dacă partenera sa preferă ieşiri repetate, nopţi nedormite sau excese de tot felul, mai ales financiare.

Totodată fuge imediat de o femeie care îi ia în râs latura mai romantică şi care, per total, arată că nu ia relaţia în serios.

Vărsător

Vărsătorul este un nativ foarte cerebral, care fuge imediat de femeile romantice, ce lasă raţiunea deoparte şi susţin că inima este cea care le dictează paşii. Lui nu-i plac convenţiile, aşa că nu va sta într-o relaţie cu o femeie tradiţională, care vrea să renunţe la serviciu pentru a creşte copiii.

Vărsătorul fuge de femeile cu multe tabuuri şi preconcepţii. Acest nativ evită în general femeile fără o gândire inovativă sau fără curajul de a face parte dintr-o minoritate.

Este foarte inimos şi se distanţează de cele care nu arată compasiune celor din jur. Totodată, nu suportă femeile linguşitoare sau care sunt ipocrite.

Peşti

Bărbatul născut în zodia Peşti are multă consideraţie pentru sentimentele celor din jurul lui, de aceea evită femeile agresive, lipsite de sensibilitate şi politeţe.

Nu îi plac femeile pentru care posesiunile materiale sunt cele mai importante. El nu va încerca niciodată să impresioneze o femeie cu câştigurile sale financiare.

Într-o relaţie fuge imediat dacă cea de lângă el nu se implică în relaţie aşa cum o face el. Din când în când devine apatic şi are nevoie de momente de singurătate, aşa că va fugi de o femeie care tinde să îl sufoce cu prezenţa ei sau care îi cere să-i confirme ce simte pentru ea.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4