Ce fel de femei îl pun pe fugă în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Balanţă

Bărbatul Balanţă fuge dintr-o relaţie în care femeia de lângă el este temperamentală şi obişnuieşte să ridice tonul. Nu suportă ca ea să devină iraţională la nervi, deci se îndepărtează subit, dacă aceasta pune orgoliul ei mai presus de corectitudine. Îşi pierde respectul pentru femeile care nu recunosc când greşesc.

Totodată, fiind o fire extrem de sociabilă este repede agasat de o femeie care devine geloasă şi îi interzice anumite asocieri amicale.

În general, fuge de femeile cu care îşi dă seama că nu prea are lucruri în comun, căci el caută într-o relaţie acea înţelegere dintre doi prieteni pe care îi unesc multe puncte comune.

Scorpion

Scorpionul trăieşte totul foarte intens, aşa că fuge ca nimeni altul când dă peste ceva ce nu îi convine. Cel mai adesea pleacă fără ezitare atunci iubita îi dă motive de gelozie. Este paranoic şi când cere explicaţii vrea să le primească. O femeie care nu îi dă raportul îl face să se distanţeze imediat.

În general evită femeile neajutorate, cu slăbiciuni evidente sau pe cele care par foarte disponibile. Îl mai pune pe fugă şi o iubită care vrea să risipească misterul din jurul ei, vorbind prea mult despre ea.

Totodată se distanţează, dacă cea de lângă el nu este entuziastă şi îl tratează cu indiferenţă. Nu te iartă nici dacă îi refuzi o partidă de sex.

Săgetător

Săgetătorul nu pare să ia viaţa în serios, dar va evita femeile care îi atrag atenţia asupra acestui fapt. Îl pun pe fugă femeile care vor mai multă atenţie din partea lui şi care îi cer tot felul de asigurări, pentru el este nestatornic prin definiţie.

Este dinamic şi are nevoie de o femeie care să ţină pasul cu el. Evită femeile care tind să obosească repede, nu au un fizic atletic şi care sunt adesea lipsite de chef.

Într-o relaţie nu îi place să aibă alături pe cineva care se lasă afectat uşor de probleme, căci el este mai mereu binedispus. Totodată detestă femeile cu multe tabieturi şi care nu ies din rutina lor.

Citeşte continuarea pe următoarea pagină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4