O fostă iubită de-ale lui Liviu Vârciu, concurentă la Insula Iubirii 2017

Aseară a avut loc premiera noului sezon al emisiunii Insula Iubirii! 5 cupluri noi au ajuns în Thailanda pentru a-și testa relațiile și s-au întâlnit deja cu ispitele.

Printre cele 5 cupluri, Diana (21) și Ben (39) s-au făcut remarcați imediat, atât datorită faptului că au fost primii oameni care s-au iubit pe insulă, de îndată ce au ajuns, cât și pentru atitudinea nonconformistă a Dianei.

Diana si Ben de la Insula Iubirii 2017

Ajunsă la Insula Iubirii 2017 mai mult pentru a deveni celebră, și pentru a-și asigura o carieră în televiziune, după cum ea însăși a mărturisit, Diana Constantinescu se pare că a avut în trecut o relație cu Liviu Vârciu. Conform spynews.ro, legătura amoroasă a celor doi a durat destul de mult, însă nu se cunosc circumstanțele care au dus la despărțirea lor.

diana-constantinescu

Actualul partener al Dianei, Ben, este un om de afaceri originar din Slovenia, care îi oferă acesteia tot ceea ce ea își dorește. El i-a pus la dispoziție iubitei lui inclusiv administrarea unui magazin de haine în centrul Capitalei, pentru ca tânăra să aibă și ea propria afacere. C

Chiar dacă sunt împreună doar de un an, Diana și Ben sunt convinși că vor rezista tentațiilor și că vor pleca acasă, la finalul emisiunii, la fel de îndrăgostiți ca în prezent.

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: