Cele mai faimoase 40 de femei ale deceniului

De Andra Pecingina pe

Conform celebrei reviste de modă Vogue, anii 2000-2009 au fost influenţaţi de anumite personalităţi feminine marcante. Iar acestea, merită cu siguranţă să fie celebrate.
Astfel, Vogue Franţa a realizat lista celor 40 de femei ale deceniului. Prima femeie de pe lista Vogue este Marion Cotillard, cea carea păşit cu brio pe covorul roşu de la Hollywood datorită rolurilor din „La Mome” şi „Public Enemies” şi mai ales datorită imaginii împrumutate casei de modă Dior.

Parcursul Angelinei Jolie în decursul deceniului a fost urmărit de întreaga lume şi de aceea actriţa şi-a câştigat titulatura de femeie marcantă a deceniului, conform Vogue. Ea este în continuare una din cele mai de succes actriţe de la Hollywood şi continuă în fiecare an să depună eforturi în diverse campanii umanitare.

Scarlett Johansson are un loc datorită faptului  că este una din muzele celebrului Woody Allen, dar şi pentru că  în 2008 a înregistrat un album propriu.  Laetitia Casta reprezintă frumuseţea femeilor din Franţa şi a reuşit o carieră de succes în modelling şi actorie. Kate Moss este una din emblemele modei internaţionale, dar şi ambasadoare a stilului londonez.

Toate aceste femei au un singur lucru un comun, şi-au pus amprenta puternic pe acest deceniu. Li se alătură în top Natalie Portman, Agyness Deyn – pentru că a instaurat trendul coafurii pixie, Lindsay Lohan – datorită cotei imense de popularitate, Blake Lively – pentru că este imaginea perfectă a fetei anilor 2000, Lady Gaga, Beyonce şi Rihanna pentru influenţa pe care muzica şi imaginea lor a avut-o în acest deceniu.  Paris Hilton, Lily Allen, Megan Fox, Beth Ditto şi Sofia Coppola au fiecare o menţiune în lista specialiştilor conduşi de Carine Roitfeld.

Vogue a inclus pe lista sa alte câteva femei de succes mai puţin mediatizate: Zaha Hadid – arhitectul de geniu al anilor 2000, Garance Dore – cea mai de succes bloggeriţă de modă din Franţa sau Adeline Grattard, câştigătoarea premiului „Fooding 2009″ – cel mai bun şef-bucătar!


Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro