Victoria Beckham şi Blake Lively poartă aceeaşi rochie

De Andra Pecingina, pe

Rochiile create de Victoria Beckham pentru primăvară – vară 2010 au aşa de mare succes încât la două luni distanţă, atât creeatoarea, cât şi Blake Lively au purtat aceeaşi rochie mini neagră . Blake Lively a ales prima să poarte rochia mini din mătase şi bumbac satinat, pe covorul roşu la balul de caritate Angel Ball, în octombrie 2009.

Croiala spectaculoasă a rochiei cu talia bine marcată şi decolteu trapezoidal este pusă bine în valoare de pantofii aleşi de Blake, Christian Louboutin Calypso.
Victoria Beckham a fost fotografiată în rochia din propria colecţie ieşind din hotelul în care a fost cazată în decembrie anul trecut la Paris.

Ea se îndrepta către o cină în oraşul luminilor şi a accesorizat rochia cu una din perechile ei preferate de Yves Saint Laurent Tribute.
Victoria Beckham şi Blake Lively poartă aceeaşi rochie
Rochia nu este disponibilă doar vedetelor internaţionale ci poate fi achiziţionată din magazinul online Net-a-Porter.com pentru suma de 1.700 de euro.

Vezi cum arată Beyonce şi Olga Kurylenko în aceeaşi rochie Elie Saab, alte exemple de vedete la indigo sau vedete care copiază stilul Rihannei, dar şi cum arată Angelina Jolie şi Jennifer Aniston în acelaşi tip de rochie decupată Versace!

Acum te lăsăm pe tine să decizi cine a purtat rochia cu mai mult stil! Votează în sondajul de mai jos!


Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro