Tu cum iti exprimi sentimentele?

De Unica.ro, pe

Nu e usor sa-ti faci titmp si curaj pentru a-ti exprima sentimentele, dar poti incerca sa depasesti …
Tu cum iti exprimi sentimentele?Nu e usor sa-ti faci titmp si curaj pentru a-ti exprima sentimentele, dar poti incerca sa depasesti momentele grele, citind mai intai sfaturile date de noi.

O acumulare prea mare de sentimente (timiditate, lipsa de siguranta) poate duce la frustrare, insa o astfel de situatie poate fi depasita usor. Ai nevoie de putin timp mai intai pentru a-ti pune ordine in sentimente si pentru a prinde curaj.

Fii diplomata. Daca vrei sa faci o impresie buna fata de o persoana care iti este draga, trebuie sa fii diplomata. Mai ales ca nu stii cum va reactiona persoana de langa tine, daca fi fi reticenta sau daca va fi la fel de entuziasta ca tine. Decat sa suferi pentru ca ti-ai spus oful pe nerasuflate, mai bine lasi lucrurile sa curga incet.

Daca esti intr-o relatie, nu lasa graba sa puna stapanire pe tine si nu te apuca sa iti certi iubitul pentru orice suparare. Mai bine fii deschisa dialogului. In plus, asculta-ti partenerul, pentru ca si tu iti doresti acelasi lucru de la iubitul tau.

Sunt, totusi, momente cand e bine sa spui direct ce ai pe suflet. Asta pentru ca nu exista o alta alternativa de a te elibera, de a te linisti. A spune ce nu merge inseamna a accepta faptul ca o relatie nu este perfecta si ca invatati, impreuna, sa evoluati, sa va depasiti invidiile. Sa avansati impreuna, spre binele vostru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!