TOP 5 vedete care au lansat parfumuri

De Viva.ro, pe

Prima vedetă care a lansat un parfum a fost Elizabeth Taylor, în 1988. De atunci, tot mai multe actriţe şi cântăreţe celebre îi urmează exemplul. Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Katy Perry şi Lady Gaga sunt numai câteva dintre ele…
Jennifer Lopez, locul întâi la vânzări
De peste 10 ani intrată în această industrie, J Lo a ajuns la performanţa de a face mai mulţi bani din parfumuri decât din muzică (a avut încasări de peste 50 de milioane de lire sterline). Ea a lansat până acum nu mai puţin de 18 parfumuri diferite, toate prin casa Coty, cea mai populară fiind gama Glow.
Sarah Jessica Parker, succes constant
Pe locul doi în ceea ce priveşte vânzările parfumurilor lansate de celebrităţi se situează vedeta din Sex and The City. Ea a lansat până acum două linii de parfum care se bucură de mare succes: Lovely (2005) şi Covet (2007), linii pe care le îmbogăţeşte constant cu noi miresme.
Lady Gaga a lansat un parfum la fel de excentric ca ea
Vedeta cu cea mai excentrică şi controversată imagine nu putea rata ocazia de a face şi din lansarea parfumului său un show neconvenţional! Iată cum a apărut Lady Gaga anul trecut la lansarea din New York a parfumului său, Fame.
Vezi mai multe detalii şi poze pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!