Must have primăvară/vară 2010 – pantalonii scurţi

De Cristina Popa, pe

Dacă luăm în calcul propunerilor designerilor pentru primăvara şi vara următoare, atunci există o concluzie: când vine vorba de pantalonii scurţi, în următoarele sezoane…
… se poartă scurt, chiar foarte scurt.

Aşa că, dacă îţi permiţi – eşti înaltă, ai picioare lungi, frumoase şi fără celulită, nu mai sta pe gânduri şi fugi la shopping pentru a achiziţiona cel puţin o pereche de pantaloni scurţi, pentru că indiferent de stilul pe care îl adopţi în mod normal sau de de momentul zilei în care intenţionezi să-i porţi, există o alternativă.

Astfel, în funcţie de croială (foarte scurţi, strâmţi, largi, office, cu talie înaltă sau joasă) şi de textura materialului (bumbac, jeans, piersică, satin etc.) dar şi de artificiile de design oferite de accesorii, pantalonii scurţii pot întregii orice ţinută de zi sau de seară… sport, casual sau chiar elegantă.

Pe lângă piesa vestimentară din trunchiul superior (topuri largi, strâmte, tricouri, sacouri etc.) încălţămintea joacă un rol extrem de important pentru da sens pantalonilor scurţi, sezonul următor fiind extrem de permisiv – tenişi, balerini, sandale şi pantofi sau chiar cizme, joase sau cu toc foarte înalt, care lungesc şi subţiază piciorul.
Must have primăvară/vară 2010 - pantalonii scurţi
Permisivitatea se menţine şi la nivelul paletei cromatice, astfel că, pe lângă nelipsitele nuanţe nude, vedete ale sezonului estival, atât pastelurile cât şi culorile puternice, vibrante, sunt alternative valabile, fie în variantă uni, fie sub forma imprimeurilor…. florale, geometrice etc.
Aruncă o privire în galeria foto alăturată şi inspiră-te în alegerea unei perechi de pantaloni scurţi care să te reprezinte!
Foto:
Imaxtree, NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!