Tendinţe în modă pentru 2014

De Erika Chivu, pe

Vrei să fii la modă în 2014? Vezi care sunt tendinţele şi cum le poţi include în ţinutele tale de zi cu zi!
Anul 2014 nu aduce schimbări foarte mari în materie de modă, aşa că multe piese pe care le ai deja în garderobă vor putea rămâne la loc de cinste în următorea perioadă. Iată care sunt tendinţele cele mai hot!

Ce culori sunt la modă în 2014

În sezonul de toamnă-iarnă 2013-2014, designerii de modă au spus că „pink is the new black” şi au propus paltoane, rochii, încălţări în nuanţe de roz delicat. Deloc surprinzător, culoarea anului 2014, desemnată de Pantone, este „orhidee radiantă” sau „radiant orchid” – o nuanţă de mov cu subtonuri de roz şi fuchsia. Este o culoare veselă, optimistă şi feminină pe care te sfătuim să o incluzi în garderoba ta.
Tendinţe în modă pentru 2014
Primăvara 2014 va aduce, aşa cum era de aşteptat, pasteluri delicate – roz, albastru deschis, verde pal, etc – iar pentru la vară pariem pe culorile tari.
Tendinţe în modă pentru 2014

Ce haine vor fi la modă în 2014

În 2014, designerii continuă trendul masculin, care a început să ia amploare din 2013. Iarna aceasta purtăm în continuare paltoane masculine supradimensionate, costume din două piese cu pantaloni, cămăşi simple şi accesorii împrumutate din garderoba lui, precum papioanele.
Tendinţe în modă pentru 2014
La primăvară, fusta maxi va fi înlocuită de pantalonii maxi largi – blugi evazaţi, pantaloni din voal, pantaloni din stofă evazaţi.
Foarte trendy vor fi pantalonii cu dungă pe o parte, situaţi la limita dintre sport şi elegant. Vedete precum Kate Hudson şi Olivia Palermo i-au purtat deja pe covorul roşu.
Tendinţe în modă pentru 2014

Tricotajele rămân la modă şi în primăvara 2014

Favoritele sezonului rece, tricotajele, rămân la modă şi pentru primăvară si, de ce nu, şi pentru vara 2014. Cardiganul supradimensionat va fi foarte util în zilele mai rece sau în serile răcoroase. Dar va trebui să incluzi în garderoba de primăvară şi tricotaje uşoare, delicate, în culori pastelate. Rochia tricotată va fi printre senzaţiile primăverii.
Tendinţe în modă pentru 2014

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!