Tangerine tango, culoarea vedetă a anului 2012

De Diana Sorescu, pe

Ca în fiecare an, institutul Pantone desemnează culoarea vedetă, iar pentru 2012 au ales tangerine tango, o nuanţă vibrantă de portocaliu-roşu.

Tangerine Tango

Nu e portocaliu, nu e roşu şi nici corai. E tangerine tango şi e culoarea vedetă a anului 2012! Vorbim despre o nuanţă vibrantă, la confluenţa dintre cele trei culori enumerate mai sus.
Vedetele au purtat deja tangerine tango, asta fără să ştie că îmbracă o nuanţă superstar! Rochiile arată excelent, la fel topurile, fustele, pantalonii.
Tangerine tango, culoarea vedetă a anului 2012
O astfel de culoare ne duce instantaneu cu gândul că în 2012 stilul color blocking o să fie iar în trend. Cât de bine ar arăta o bluză tangerine tango cu o fustă albastru roial!
Tangerine tango, culoarea vedetă a anului 2012
Şi în make up tangerine tango este binevenit! Alege rujuri şi blush-uri în această nuanţă optimistă, şi nu uita de ojă! Vei purta soare la asfinţit pe unghiile tale.
Dacă eşti pregătită să îţi cumperi hainuţe şi accesorii tangerine tango, dă o raită virtuală pe shop.unica.ro! Sau poate rochia din noaptea de Revelion o să fie această culoare, ca să întâmplini anul nou ca o adevărată fashionistă!
Foto: Hepta, Northfoto, shop.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro