In vremuri de criza, investim in sanatate

De Unica.ro, pe

Anul 2009 a inceput sub semnul pesimismului, mai mult sau mai putin fondat – unii agenti …
In vremuri de criza, investim in sanatateAnul 2009 a inceput sub semnul pesimismului, mai mult sau mai putin fondat – unii agenti economici sunt afectati de criza, iar altii profita de pe urma ei pentru a-si rezolva probleme legate de un management defectuos.

Intr-un climat majoritar influentat de reducerea bugetelor de investitii, conducerea grupului de clinici DENT ESTET priveste lucrurile cu optimism, convinsa fiind ca 2009 va fi un an cel putin la fel de bun ca 2008, cu atat mai mult cu cat anul acesta este un an in care DENT ESTET implineste 10 ani de excelenta pe piata serviciilor stomatologice in Romania.

Oamenii nu vor inceta sa investeasca in sanatate, chiar daca in general bugetul personal sau al familiei ar putea fi afectat. In vremuri de criza, cu atat mai important este sa avem un trup si suflet sanatos, pentru a ne putea concentra mai bine in rezolvarea problemelor materiale care ne pot afecta.

Pentru a mentine un nivel ridicat de recunoastere si apreciere in randul clientilor, DENT ESTET anunta un set de obiective pentru 2009 menite sa creasca performantele profesionale.

Pe de alta parte, DENT ESTET va investi in continuare in calitatea serviciilor oferite si in nivelul de instruire, comunicare si relationare al medicilor – cerinte care contribuie decisiv la apropierea si fidelizarea pacientilor de clinicile de referinta. Dealtfel, atat in Romania cat si in celelalte tari din Europa, se constata consolidarea optiunii pacientului catre clinicile-brand, clinicile cu traditie pe piata romaneasca, clinici care garanteaza calitatea serviciilor si ridica piata stomatologica spre indici de performanta internationala.

Nu in ultimul rand, DENT ESTET acorda in continuare o atentie sporita segmentului de nisa format de copii si adolescenti, segment in care se pozitioneaza pe primul loc in medicina dentara.

La sfarsitul anului trecut peste 170 000 de euro au fost investiti in deschiderea clinicii DENT ESTET 4 KIDS, proiect la care s-a lucrat mai bine de un an si care reuneste medici de stomatologie pediatrica alaturi de anestezisti, psihologi si medici de psihiatrie infantila. Proiectul DENT ESTET 4 KIDS s-a nascut datorita importantei deosebite pe care o au prevenirea si interventia stomatologica la copii, in special pe segmentul de varsta 10-14 ani, unde este perioada optima de interventie ortodontica cu succes in cazul anomaliilor aparatului dento-maxilar. Cu toate acestea, acest segment de varsta era aproape absent in cabinetele stomatologice. Odata cu deschiderea clinicii, care ofera servicii exclusive si pe segmentul de varsta 10-14 ani, asteptarile au fost depasite si se inregistreaza din ce in ce mai multi pacienti din aceasta categorie.

„Personal, cred si sper ca anul 2009 va fi un an in care preocuparea pentru sanatate va cunoaste un trend ascendent. In ceea ce priveste DENT ESTET – 10 ani de leadership in estetica dentara, vom actiona pentru a ne mentine lideri pe piata si pentru a raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor nostri. Mai mult, avand convingerea ca situatia economica se va redresa, ne pregatim sa anuntam si o veste buna, inaugurarea in viitorul apropiat a unei noi clinici in tara. Toate actiunile pe care le realizam pornesc de la obiectivul nostru, de a asigura cele mai bune servicii, cu cele mai noi metode de tratament, personalizate pe nevoile clientilor nostri.”, afirma Dr. Oana Taban, CEO si fondator al grupului de clinici DENT ESTET (foto).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!