Rochia roşie, senzaţia lunii decembrie

De Diana Sorescu pe

Luna decembrie ne duce cu gândul la cadouri, la Moş Crăciun, la petreceri în familie şi atmosferă de basm. Pentru evenimentele ce vor urma, rochia roşie este must have.

Rochia roşie, o piesă cheie

Mulţi designeri s-au sucit şi spun că noua piesă cheie în garderoba oricărei femei este LRD, adică micuţa rochie roşie, ce se pare că a detronat LBD-ul clasic.
Dacă ai petrecere la compania la care lucrezi, dacă ieşi în club în această perioadă sau pur şi simplu participi la un eveniment în familie, ceva mai stilat, o rochie roşie o să te transforme în mica divă a serii. Inspiră-te de la vedete şi poartă modele simple, dar de efect, din materiale preţioase.
Taylor Swift e retro chic într-o creaţie midi din tafta, o rochie roşie superbă, decorată cu o centură fină în talie. Cântăreaţa a combinat totul cu o pereche de pantofi nude şi ruj roşu pasional.
Olivia Wilde e foarte sexy într-o rochie mulată, minimalistă, cu croi arhitectural în zona umerilor, pe care a mixat-o cu o pereche de pumps tot roşii.
Rochia roşie, senzaţia lunii decembrie
Dacă îţi doreşti să fii o apariţie, o rochie roşie din dantelă, cu trandafiri brodaţi, o să atragă atenţia tuturor. O poţi combina cu pantofi sau botine negre, după exemplul lui Rosario Dawson.
Rochie roşie bandaj e pur şi simplu răvăşitoare! Jennifer Love Hewitt o poartă combinată cu pantofi nude, iar modelul abordat îi avantajează silueta voluptoasă.
Rochia roşie, senzaţia lunii decembrie
Tu ce rochie roşie ai în garderobă?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro