Stilul rafinat al femeilor din Milano

De Andra Pecingina, pe

Pe străzile din Milano poţi observa la fiecare pas femei bine îmbrăcate, cu un look avangardist şi feminin în acelaşi timp. Ele intră în categoria femeilor independente…
… şi puternice, a căror vestimentaţie trebuie să transmită celor din jur impresia că ele se vor descurca cu graţie în orice situaţie.

Criza economică nu este un factor luat în considerare de aceste femei atunci când îşi aleg o ţinută, spre deosebire de femeile din New York, care au descoperit plăcerea de a purta haine vintage sau second hand.

În Milano, oraşul italian al modei, piesele de designer sunt cele care dau tonul şi care sunt atât de uşor de procurat şi accesorizat.

Femeile sunt rareori văzute fără tocuri foarte înalte, iar pantofii eleganţi sunt accesoriile necesare pentru a crea o imagine feminină şi rafinată. Fie că poartă rochii fluide sau pantaloni cu croială masculină, tocurile ameţitoare sunt la ordinea zilei!

Aşa cum bine a observat şi celebrul fotograf Scott Schuman, femeile
din Milano adoră culorile puternice. Le vei putea vedea în acele nuanţe greu de trecut cu vederea care evidenţiază frumos tenul măsliniu şi părul închis la culoare caracteristic femeilor italiene. 

Imprimeurile mici sau medii sunt cele care acoperă o rochie de vară, femeile italiene preferă acest tip de imprimeuri celor extravagante propuse de designerii londonezi sau parizieni.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!