Cele mai frumoase ţinute de la Teen Choice Awards

De Diana Sorescu pe

Zilele trecute, în California, a avut loc gala anuală Teen Choice Awards. Multe vedete au defilat pe covorul roşu în ţinute răvăşitoare, piesa de bază fiind fusta mini.

Strălucire, clasă, un strop de prospeţime şi picioare interminabile de vedetă. Cam aşa s-ar descrie, în linii mari, decernarea premiilor Teen Choice Awards de anul acesta. 
Anunţul nominalizaţilor a fost plin de suspans, câştigatorii şi-au ridicat premiile cu emoţii şi recunoştinţă, însă nimic nu s-a comparat cu savoarea defilării vedetelor pe covorul roşu. Rând pe rând, acestea s-au lăsat fotografiate şi adulate de fanii prezenţi.

Mini e la putere

Mai toate prezenţele feminine au mizat pe rochiţe scurte care să le pună în valoare picioarele. Katy Perry a optat pentru o rochiţă tube, Armani, cu dungi orizontale şi multe paiete, Megan Fox a asortat o cămăşuţă înflorată la o fustă mini, argintie, iar Kim Kardashian a mers pe o creaţie Zuhair Murad, pe un singur
umăr, stropită cu cristale.
S-au remarcat şi frumuşica Leighton Meester din „Gossip Girl” care a purtat o rochie senzaţională, albă, brodată, semnată Emilio Pucci, la care a asortat o pereche de pantofi Louboutin absolut fantastici. 
Simpatica Selena Gomez a optat pentru o ţinută BCBG Max Azria şi sandale nude Sergio Rossi, Hilary Duff a uimit audienţa cu silueta ei potenţată de rochia-bandaj Herve Leger, iar  David Beckham a afişat o ţinută lejeră, dar extrem de stilată, aşa cum ne-a obişnuit. 
Ţie ce ţinută îţi place cel mai mult?

Vezi în Galeria Foto de mai jos câteva din ţinutele purtate de vedete!
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro