Săptămâna Modei la Paris: Rochii feminine şi delicate în colecţia Dior

De Erika Chivu pe

Colecţia haute couture Dior pentru primăvară-vară 2013 prezentată la Săptămâna Modei de la Paris propune rochii feminine şi delicate cu broderii şi aplicaţii forale.
Printre rochiile prezentate de casa Dior la Săptămâna Modei de la Paris s-au numărat multe piese foarte feminine, rafinate şi delicate, cu aplicaţii florale fine.
Fie că au fost albe, roz pal sau negre, rochiile Dior au fost atent decorate cu multe floricele mici şi delicate, aplicate sau brodate pe ţesăturile fine. Din mâinile designerilor au ieşit adevărate opere de artă pe care sigur le vom vedea în curând şi pe covorul roşu al marilor evenimente de la Hollywood.
Săptămâna Modei la Paris: Rochiile Versace pentru primăvară-vară 2013
Broderia delicată a fost letmotivul colecţiei, apărând şi pe rochii, şi pe topuri sau accesorii. În ce priveşte culorile, au predominat pastelurile, dar nu au lipsit petele de culoare aprinsă, precum galbenul solar sau roşul intens.
Colecţia haute couture Dior pentru primăvară-vară 2013 a fost realizată de Raf Simons, succesorul lui John Galliano pe scaunul de director de creaţie al casei Dior.
dior haute couture
 

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv