Rochiile sezonului de primăvară-vară 2010

De Andra Pecingina, pe

Sezonul care urmează este declarat sezonul rochiei, iar în cele ce urmează vei descoperi croielile, culorile şi aplicaţiile rochiilor care te vor cuceri în această primăvară!
Rochiile create de designeri din organza, tul, şifon şi alte textile fluide creează iluzia unor personaje feminine de poveste. Majoritatea ţinutelor din colecţiile pentru primăvara şi vara anului 2010 sunt create pentru o femeie delicată şi frumoasă, dar misterioasă.

Mica rochie neagră este o piesă clasică pe care designerii o reinventează în fiecare sezon. Pentru primăvară-vară 2010 aceasta este frumos drapată în talie şi în zona umerilor şi accesoriile care o însoţesc sunt dintre cele mai feminine şi rafinate pe care le vei vedea.

Rochiile negre cu decupaje sunt mai nou preferatele vedetelor pentru covorul roşu şi creaţiile neobişnuit de sexy ale designerilor asigură faptul că purtătoarea va fi în centrul atenţiei la orice ocazie.
Rochiile sezonului de primăvară-vară 2010
Rochia din piele a revenit pe podiumuri după sezonul de iarnă în care a apărut ca trend. Rochiile din piele sau piele ecologică nu par a fi cea mai bună idee pentru vară, însă pot fi cea mai bună alegere pentru o seară răcoroasă de mai sau iunie, la o petrecere la care vrei să fii centrul atenţiei. Modelele propuse de Versace, Lanvin sau Hermes vor inspira cu siguranţă brandurile de retail şi vei avea la dispoziţie modele noi din care să alegi!

Rochia din dantelă este cea mai frumoasă expresie a feminităţii în această primăvară. Avantajele de semitransparenţă ale acestui material nobil lasă mult la vedere dar ascund esenţialul ca pentru un joc  plin de mister.
Rochiile sezonului de primăvară-vară 2010
În contrast cu rochiile din piele şi dantelă neagră vin o serie de rochii ultrafeminine, fluide, din materiale ca mătase, tulle. Vei regăsi şi în această primăvară acele rochii foarte comode pentru vremea caldă, cu imprimeuri greu de trecut cu vederea.

Aici se încadrează şi rochiile transparente sau semitransparente, o altă tendinţă pentru vara 2010. Acestea sunt menite femeilor îndrăzneţe, foarte conştiente de frumuseţea formelor lor. Materialele folosite de designeri în acest sezon creează o siluetă de poveste prin modul în care încadrează corpul.

Rochiile fără bretele şi mai ales cele cu un umăr gol  devin din nou piese must have pentru primăvara şi vara anului 2010.  Rochia asimetrică este în tendinţe deja de câteva sezoane încoace şi designerii nu se plictisesc să îi adauge detalii şi imprimeuri surprinzătoare. Atunci când porţi o rochie fără bretele atragi instantaneu atenţia celor din jur prin frumuseţea umerilor şi a decolteului, look-ul este unul sofisticat şi senzual.
Rochiile sezonului de primăvară-vară 2010
Rochiile lungi fără bretele sau cu un umăr gol vor fi la mare căutare în timpul verii, când materialele fluide şi o croială lejeră sunt criteria importante în alegerea vestimentaţiei.

Rochiile cu drapaje reprezintă un trend puternic în această primăvară. Lanvin şi Givenchy sunt doar două case de modă care au inclus în colecţiile lor drapaje absolut sublime pentru sezonul de primăvară-vară 2010.
Rochiile sezonului de primăvară-vară 2010
Drapajele migăloase folosite pentru a scoate în evidenţă umerii sau talia sunt perfecte pentru anotimpul cald. Colecţia Donna Karan este o alta care aduce drapaje feminine, detalii care transformă orice piesă vestimentară într-o ţinută excepţională.

Alte ponturi:

–    Nu uita de rochiile cu imprimeu sau cu decupaje/aplicaţii în formă de floare, acestea vor fi mereu în vogă pentru primăvară şi vară.
–    Rochiile sezonului cald se vor purta cu curele subţiri care să îţi pună în evidenţă talia, experimentează cu siverse stiluri de a purta aceste accesorii: boem, feminin, elegant, etc.
–    Rochiile simple ca design nu sunt neapărat piese nedemne de tine pentru primăvară, caută să le adaugi accesorii declarative: pantofi extraordinary, coliere XXL sau o pălărie într-o nuanţă puternică şi vei vedea efectul asupra întregului look.

Foto:
Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro