Premiile Gopo 2013: Cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu

De Erika Chivu pe

Gala Premiilor Gopo 2013 a fost nu doar o „întrecere” a celor mai bune filme româneşti, ci şi una a ţinutelor spectaculoase de seară. Iată ce vedete au purtat cele mai frumoase rochii pe covorul roşu.

Rochii colorate la Premiile Gopo 2013

Dacă Dana Rogoz a optat pentru o rochie Parlor albă, delicată, cu broderie pe piept, alte vedete au mizat pe culoare. Astfel, Diana Dumitrescu a ales o rochia Ana Radu, o creaţia portocalie vaporoasă, fără bretele, care i-a pus în evienţă talia de viespe.
Dana Rogoz, ţinută stilată cu poncho. Îţi place?
dana rogoz si diana dumitrescu la premiile gopo 2013
Tot portocaliu a purtat şi actriţa Crina Semciuc şi nu a dat greş. Rochia Parlor a fost foarte frumoasă şi i-a venit de minune.
crina semciuc la premiile gopo 2013
Prezentatoarea Acasă TV, Ioana Maria Moldovan, a mizat pe culoarea anului 2013, verdele smarald. Ea a fost superbă într-o rochie cu decolteu adânc şi mâneci scurte semnată Mihaela Drafta.
ioana maria moldovan la Premiile Gopo 2013

Rochii nude la Premiile Gopo 2013

Frumoasa şi stilata Laura Cosoi a ales şi de data aceasta o ţinută cum nu se putea mai potrivită. Ea a apărut la braţul iubitului ei, Cosmin Curticapean, într-o rochie nude cu mâneci lungi şi bust din dantelă semnată Stephan Pelger.
laura cosoi si cosmin curticapean la premiile gopo 2013
Vezi continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2