Ce pantaloni să porți ca să pari mai slabă

De Consuela Stratulat, pe

Dacă te-ai săturat să transpiri la sală, există și alte metode care te vor ajuta să pari cu câteva kilograme mai slabă. Nu trebuie decât să investești într-o pereche de pantaloni care să ascundă imperfecțiunile corpului tău.
Cea mai bună alegere o reprezintă pantalonii foarte lungi, care curg pe picior și vin ușor evazați. Trebuie să îi porți cu tocuri și îți vor alungi imediat silueta. Ai grijă, însă, ca lungimea lor să fie până în podea și să nu ți se vadă pantofii.
Ce pantaloni să porți ca să pari mai slabă

Pantaloni pentru șolduri mai mici

Dacă vrei să lași impresia că ai șolduri mai mici, poartă pantaloni cu talie înaltă și fără buzunare. Dacă folosești și o curea în talie, vei crea iluzia unei siluete perfecte și sofisticate.
Ce pantaloni să porți ca să pari mai slabă

Pantalonii cu baretă lată în talie

Pantalonii cu o baretă lată în talie sunt cea mai bună alegere, dacă vrei să ascunzi kilogramele în plus din jurul abdomenului. Ai grijă, însă, să nu alegi modele cu nasturii la vedere, pentru că vor atrage atenția chiar acolo unde nu îți dorești. Găsești în magazine pantaloni care au fermoarul și nasturii ascunși. Trebuie, de asemenea, să fii atentă și la buzunare: să fie cât mai discrete.
Ce pantaloni să porți ca să pari mai slabă

Pantaloni pentru coapse mai mici

Dacă ai coapsele prea groase, alege o pereche de pantaloni office, cu talie înaltă, care să atragă atenția în partea superioară a corpului. Optează pentru modele drepte, pentru că vor ascunde perfect problema ta.
Ce pantaloni să porți ca să pari mai slabă

Pantaloni pentru un posterior perfect

Dacă ai un posterior mai mare, alege o pereche de pantaloni fără buzunare la spate și fără cusături evidente, pentru că vor subția acea zonă. Poartă-i cu o bluză cu imprimeuri, pentru a atrage atenția în partea de sus.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!