Paltoane – ce e pe podium şi ce găseşti în magazine

De Unica.ro pe

Paltonul nu doar protejează de frig. Paltonul e cartea ta de vizită în sezonul rece. Iată ce poţi găsi în magazine pentru ca iarna asta să îţi păstrezi stilul, dar să…
…  nu mori de frig pentru asta. Cu o trecere, înainte de toate, prin tendinţele prezentate pe podium de marii designeri.

Femeia de pe catwalk adoptă cu uşurinţă pentru iarna 2010-2011 un stil masculin, puternic, cu accente feminine foarte simple, dar elegante.

Max Mara propune paltoane military lungi până în pământ, cu gulere înalte şi tăieturi drepte, în griuri şi bejuri. Dacă ai, aşadar, în garderobă un palton cu accente militare din anii trecuţi, poţi să-l scoţi din dulap şi să-l foloseşti cu încredere şi anul acesta. Dacă nu, găseşti asemenea paltoane în magazinele Koton şi Next.

Gucci şi Chloe propun tăieturi drepte şi foarte simple, care subliniază calitatea materialelor. Minimalismul e, cu siguranţă, una dintre cele mai puternice tendinţe ale acestei ierni, cu un mare avantaj: cel al durabilităţii. Asemenea paltoane găseşti în…
Citeşte mai multe şi vezi ce palton merită să-ţi cumperi pentru iarna asta pe ShoppingNews.ro!

Paltoane - ce e pe podium şi ce găseşti în magazine

Paltoane - ce e pe podium şi ce găseşti în magazine

Foto: Shutterstock, Shoppingnews.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro