(P) Rochii de mireasă care transmit emoții

De Unica.ro pe
Dacă ți-ai planificat nunta anul acesta, dar nu ai găsit încă rochia potrivită pentru ziua cea mare, atunci trebuie să vezi noua colecție Divine Atelier.

Cu o notă inconfundabilă de romantism, colecția 2016 Divine Atelier poate fi caracterizată simplu – rochii fermecătoare, rafinate, de inspirație boemă, dar croite impecabil, ca niște adevărate creații couture.

Designerul Divine Atelier, Luminita Cosleacara, mărturisește că miresele din ziua de azi nu mai vor pur și simplu o rochie de mireasă; Vor o stare, o emoție – “Colecția 2016 este dedicată mireselor cu spirit liber și cu o atitudine boemă, mireselor care știu să iubească cu pasiune și dezinvoltură, știu să viseze și cred în vise”.

Așadar, dacă până acum doar visai la rochia perfectă de mireasă, acum chiar ai ocazia să o porți la propria ta nuntă! Tot ce trebuie să faci e să-ți alegi modelul preferat! Lasă-te cucerită de simplitatea studiată a rochiilor Divine Atelier, de detaliile surprinzătoare și mai ales de emoția pe care aceste piese o transmit…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro