Iată primele poze cu rochia de mireasă a lui Kim Kardashian

De Geo Berciu, pe

Chiar dacă a fost anunţată drept una dintre cele mai fastuoase nunţi, ceremonia dintre Kim Kardashain şi Kanye West s-a desfăşurat cu mare discreţie, iar armatele de paparazzi nu au reuşit să surprindă nici o fotografie cu mirii. Aceştia au dat, într-un final, publicităţii cîteve poze de la nunta lor.

După o relaţie care a început în urmă cu doi ani, Kim şi Kanye s-au căsătorit în faţa a 600 de invitaţi în cadrul unei ceremonii ce a avut loc, sâmbătă, la Forte di Belvedere, în Florenţa.
Iată primele poze cu rochia de mireasă a lui Kim Kardashian
Mireasa a îmbrăcat o rochie de nuntă purtând semnătura celebrului Riccardo Tisci, designerul şef al brandului Givenchy. La rândul lui, Kanye a purtat un frac Givenchy, realizat la comandă. Cei doi miri au schimbat în faţa altarului verighete Lorraine Schwart, ceremonia având loc în faţa unui perete cu flori.
Iată primele poze cu rochia de mireasă a lui Kim Kardashian

Discreţia de care a fost înconjurată nunta celor două vedete s-a datorat faptului că mirii au vândut drepturile înregistrare şi a face fotografii către postul de televiziune E!Entertainment, cel care difuzează reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians”. Se estimează că prospăt căsătoriţii au câştigat 21 de milioane de dolari în urma nunţii.
(Sursa foto: Instagram/Kim Kardashian)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!