Kim Kardashian, mireasă. În care rochie i-a stat mai bine?

De Geo Berciu, pe

După numeroase speculaţii (va fi scurtă?, va fi Vera Wang?), rochia de mireasă a lui Kim Kardashian a fost în cele din urmă dezvăluită. La trei zile după nunta ei din Florenţa, mireasa a publicat fotografii pe Instagram cu superba ei rochie îmbrăcată în ziua cea mare.
Ţinuta haute couture, personalizată, a fost semnată de Riccardo Tisci, designerul casei Givenchy. Rochei de mireasă din dantelă şi cu mâneci lungi, Kim i-a asociat o pereche de pantofi din satin ivoire, creaţi de  Giuseppe Zanotti.
Kim Kardashian, mireasă. În care rochie i-a stat mai bine?
Designului complicat a contrastat puternic cu prima ei rochie de mireasă, îmbrăcată de Kim Kardashian la nunta cu Kris Humphries, din august 2011. Atunci, ţinuta miresei, marca Vera Wang, a fost una simplă, fără bretele, cu un corset din dantelă şi cu o fustă amplă din tul.
Kim Kardashian, mireasă. În care rochie i-a stat mai bine?
De reţinut este faptul că de fiecare dată, Kim, care se crede o prinţesă modernă, şi-a dorit o trenă impresionantă, pentru a-şi face o intrarea cât mai somptuoasă, iar voalurile au respectat şi ele aceleaşi „moft” al vedetei familiei Kardashian.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!