Poze: Kim Kardashian nu-şi mai ascunde burtica. Uite cât de mult s-a îngrăşat!

De Erika Chivu, pe

Criticată pentru că s-a îngrăşat destul de mult în primele luni de sarcină, Kim Kardashian a vrut să demonstreze că încă mai poate să poarte rochii mulate şi scurte. Totuşi, kilogramele se văd.
Kim Kardashian a apărut de mai multe ori în public zilele trecute, numai că acum nu mai poartă topuri lungi şi largi, ci a revenit la stilul ei obişnuit, cu rochii mulate, scurte şi decoltate. După ce a fost criticată pentru că s-a cam îngrăşat de când e însărcinată, vedeta a vrut să demonstreze probabil că încă mai arată bine în ţinute sexy. Kilogramele în plus se văd de la o poştă, dar Kim a declarat că nu o deranjează, că se aştepta să se îngraşe şi că iubitul ei, Kanye West, adoră noua ei siluetă.
Este abia în a luna a patra şi spune că s-a îngrăsat 10 kilograme, deşi pare să fi luat mai mult în greutate. Se aşteaptă ca până la naştere să mai ia încă 20 de kilograme, aşa cum i s-a întâmplat şi surorii ei, Kourtney Kardashian. Deocamdată, Kim nu are pofte şi mănâncă sănătos.
„Aş vrea să am şi eu pofte, să-mi fie pofte de cheeseburger-i, dar nu mi s-a întâmplat până acum. Mănnc chiar sănătos, nu ştiu ce se întâmplă”, a declarat frumoasa vedetă într-o emisiune TV. Ea a recunoscut că a mers deja la cumpărături pentru viitorul bebeluş, dar nu a vrut să spună dacă a luat hăinuţe roz de fetiţă sau albastre de băieţel. „Am cumpărat multe haine albe şi negre”, a spus Kim cu un zâmbet misterios.
Ea nu a renunţat la muncă şi chiar acum este în plină campanie de promovare a noului ei proiect. După modă şi emisiuni TV, Kim Kardashian s-a lansat şi în cinema, ea jucând un rol principal în filmul „Temptation”, al regizorului Tyler Perry.
kim kardashian

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!