Haine si accesorii – 50 Shades of Spring

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 aprilie 2022, 14:48
Dacă tot e o mare frenezie cu cele cincizeci de nuanţe ale culorilor şi pentru că primăvara a sosit, ne-am propus ca sezonul acesta să purtăm cât mai mult verde. Chiar dacă nu e culoarea anului 2015, verdele e întotdeauna o alegere bună pentru un look proaspăt şi mereu tânăr.

Primavara ne aduce o serie de culori, in fata carora nu ai cum sa ramai indiferent. Noi am facut o selectie de produse frumoase de pe Breslo.ro, pe care trebuie neaparat sa le porti in aceasta primavara.

Poza 2

Inel Issa, 37,5 lei

Frosty mint sau pastel green?

Incepe anotimpul cald cu o serie de culori pastelate: mentă de apă, verde de apă, jad, verde opalin, magic mint, frosty mint sau pastel green. Verdele, in orice nuanta a sa, are un aspect răcoros, casual şi în acelaşi timp foarte delicat şi şic.

Poza 3

Rochie Facutedeluiza, 220 lei

Aşa că e o alegere bună pentru sezonul călduros, pentru diverse evenimente formale, dar şi informale şi, cu siguranţă, o alegere bună pentru rochiile domnişoarelor de onoare.

Poza 4

Verde pastelat, alaturi de culorile peach si lavender

De asemenea verdele pastelat poate fi asociat perfect cu alte nuanţe pastelat precum piersica (peach) sau movul levănţică (lavender). Pentru o paletă cromatică electrică, asociaţi-l cu culori puternice, le va evidenţia foarte bine. Iar pentru un look statement, adăugaţi non-culori ţinutei.

Poza 5

Eşarfă Loona22004, 41,3 lei

Fular Incrafts, 35 lei

Noi ne-am ales deja piesele vestimentare preferate şi accesoriile cele mai mentolate de pe Breslo, tu ce ţi-ai ales?

Poza 6

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!