Cum să te machiezi ca Charlize Theron

De Andreea Cipca pe

Un ten luminos nu înseamnă un ten încărcat de sclipici sau sidef, ci mai degrabă un ten catifelat, uşor perlat, cu aspect sănătos. Vedetele apelează des la tot felul…
de trucuri pentru a obţine acest efect iar Charlize Theron e cel mai bun exemplu. Uite ce poţi să încerci dacă îţi doreşti să străluceşti ca ea.

După ce ţi-ai demachiat şi hidratat tenul în conformitate cu tipul tău de piele e foarte important să foloseşti o bază de machiaj. Aceasta va conferi rezistentă machiajului şi îţi va uniformiza, catifela şi lumina tenul.

Alege o bază de silicon, că cea de la Sephora, sau aplică un iluminator fluid pe întreagă faţă.

Produsele iluminatoare conţin particule irizante extrem de fine care captează lumina. Le găseşti în variantă fluidă, că să le aplici pe toată faţa sau compactă, pentru aplicare locală. Iluminatorul Strobe Cream de la M.A.C se aplică pe toată faţă şi este preferatul meu pentru că îmi lasă pielea foarte catifelată şi are efect instant de luminozitate.

Citeşte pe shoppingnews.ro ce alte produse şi trucuri de beauty mai foloseşte frumoasa actriţă pentru a arăta senzaţional!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro