Crina Abrudan în vacanţă. Ce sexy e în costum de baie!

De Diana Zagrean, pe

Crina Abrudan, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1 va pleca în curând la Jocurile Olimpice de la Londra, locul din care, timp de trei săptămâni le va aduce românilor cele mai relevante informaţii despre cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului. Înainte însă, Crina a decis să îşi încarce bateriile, aşa că a plecat câteva zile în concediu.
Foarte ataşată de părinţii ei şi o mare fană a soarelui, Crina a decis să îşi petreacă zilele de vacanţă dinaintea deplasării la Londra, la Oradea – oraşul ei natal. Astfel, frumoasa prezentatoare de la Antena 1 s-a relaxat la piscină, a revizitat oraşul şi a ajuns la livada de caişi pe care părinţii ei o au în apropiere de Oradea, în cel mai potrivit moment: atunci când toate fructele erau coapte.
Crina Abrudan în vacanţă. Ce sexy e în costum de baie!
Deşi planificase să viziteze mai multe locuri în Bihor şi mai apoi în Ungaria, Crina a hotărât să rămână pe toată durata concediului la Oradea, locul în care se simte cel mai bine.
Crina Abrudan pleacă la finalul lunii iulie la Londra. Trustul Intact Media Group îşi trimite cei mai buni reporteri la Londra, printre care şi frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive, Crina Abrudan.
Crina Abrudan în vacanţă. Ce sexy e în costum de baie!
Impreună cu Gabi Balaşu de la Antena 3 si Magda Bucur, reporter special al Observatorului, Crina va realiza foarte multe transmisii în direct, ştiri şi reportaje, astfel încât telespectatorii să fie în permanenţă informaţi despre evoluţia sportivilor români în competiţie, dar nu numai.
Foto: PR
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!