Coafura „coiffe” în cinci paşi simpli

De Andra Pecingina pe

Coafura tip „coiffe” revine în atenţia tuturor pentru că a fost purtată de Danii Minogue şi Gwen Stefani şi poate fi stilul ales de tine pentru o petrecere de Sărbători.
Coiffe” a fost celebră în timpulanilor ’50şi este perfectă pentru părul de lungime medie şi scurtă. Inspiraţia vine din tunsoarea lui Elvis Presley, însă fără accentele exagerate folosite de acesta. Părul trebuie să arate puţin mai lung pe laterale şi partea superioară din spate, aşa cum l-a purtat Rihanna în timpul verii 2009. Iată şi cum realizezicoafurape care o adoptă vedete ca Danii Minogue, Gwen Stefani sau Sharon Stone!
Cel mai bine este să realizezi acest tip ce coafură a doua zi după ce ai spălat părul, iar dacă lucrezi cu şuviţele proaspăt spălate să foloseşti un produs special care să îi dea volum. Încearcă System Professional Volumize Leave-In Conditioner la preţul de 77 de lei.
Alege şuviţele de deasupra funţii cu care vei lucra pentru a realiza coafura şi aplică-le spumă de păr pentru styling.  Dacă părul tău este scurt alege gel pentru styling. Stilul presupune ca cu ajutorul fixativului să se menţină bretonul ridicat şi pieptănat în spate. Foloseşte uscătorul pentru a modela şuviţele din faţă cât mai ridicat posibil şi peria rotundă pentru a crea bucle mari. Urmează să foloseşti pieptenele pentru a da direcţie şuviţelor alese, tapează uşor dinspre spate spre faţă. În acest fel cu ajutorul fixativului se menţine bretonul ridicat şi pieptănat în spate.
La final, asigură-te că părul de deasupra funţii are destul volum şi apoi foloseşte o perie rotundă pentru a îl aranja lejer înspre spate. Şuviţele laterale trebuie să fie direcţionate la fel înspre spatele capului, cu mai puţin volum însă. Foloseşte gel sau ceară de păr pentru a aranja părul cât mai aproape de scalp, pentru ca efectul de volum din faţă să fie punctul de atracţie al coafurii tale.
Odată ce coafura ta coif este gata, trebuie să aranjezi şi restul şuviţelor libere. Dacă ai părul lung, atunci prinde-l într-o coadă de cal lejeră sau într-uncocla baza capului pentru un look cât mai interesant. Finalizează „operaţiunea” cu încă o pulverizare de fixativ şi eşti gata de petrecere! Foto:Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro