Cele mai inspirate tendinţe vestimentare în 2009

De Andra Pecingina pe

Moda anului 2009 a fost un mix ceva mai relaxat de croieli romantice, materiale chic şi aplicaţii rock sau boeme, într-n cuvânt trenduri feminine inspirate.
Citeşte mai jos lista celor mai mari tendinţe în moda anului 2009!

Rochiile cu un umăr gol încă apăr pe covorul roşu, deşi sezonul lor a fost cele de primăvară vară 2009, au apărut în majoritatea colectiilor pentru anotimpul cald.

Rochia cu un umăr gol este o modalitate grozavă de a dezveli o parte senzuală a corpului fără să arăţi prea mult. Mary Louise Parker ne-a demonstrat că rochia asimetrica este potrivită la orice vârstă!
  Cele mai inspirate tendinţe vestimentare în 2009
 Vestimentaţia din piele a devenit în 2009 cap de afiş în multe colecţii. Doar în prezentarea Yves Saint Laurent putem vedea multe piese vestimentare din piele naturală neagră: pantalon, bustieră, body fără mâneci, jachetă, iar coafura modelelor a fost completată cu un con mic din piele.

Rochia din piele a devenit piesă must have pentru vedete că Angelina Jolie, Kylie Minogue şi Sienna Miller.  Cele mai inspirate tendinţe vestimentare în 2009
Jacheta în stil militar, cu  diverse aplicaţii, nu se va demoda o perioadă lungă de timp, mai ales datorită unor designeri vizionări, cum este cel din spatele colectiilor Balmain.

Colecţiile pentru toamnă-iarnă 2009 au fost clar inspirate de stilul lui Michael Jackson şi au ajuns în garderobă unor vedete că Beyonce, Rihanna, Mischa Barton şi multe altele.
Cele mai inspirate tendinţe vestimentare în 2009
 Dantela neagră a dominat ca apariţie defilările de modă în 2009 iar ochiile pentru vară 2010 din dantelă în nuanţe de crem şi negru cu o talie bine definită ne asigură că trendul va continuă. 

Anumite designuri special create pentru seară au apărut şi în garderobă vedetelor de la Hollywood.
  Cele mai inspirate tendinţe vestimentare în 2009
 O altă tendinţă importantă pe podiumurile de modă include paiete şi alte materiale strălucitoare, preluate cu succes în garderoba celebrităţilor!

Nuanţele metalice şi metalizate revin din anii ’80 şi nu putem uita că în 2009 s-a permis purtarea de paiete în timpul zilei.
  Cele mai inspirate tendinţe vestimentare în 2009
 Accesoriile anului sunt modelele de pantofi care au completat ţinutele prezentate la Londra, Paris sau NewYork, definite de platformă şi un toc foarte înalt.

Creaţii speciale în culori proaspete şi cu aplicaţii inedite au fost preluate de vedete şi transformate într-o tendinţa puternică!
  Cele mai inspirate tendinţe vestimentare în 2009

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro