Cele mai elegante vedete ale săptămânii

De Geo Berciu pe
Săptămâna trecută a fost plină de evenimente mondene la care vedetele s-au străduit să arate senzaţional. Iată cele mai elegante vedete ale săptămânii.

Taylor Swift a mizat pe o rochie Zuhair Murad pentru petrecerea de după prezentarea Victoria’s Secret şi a fost regina serii, fashion-editorii întrecându-se în aprecieri la adresa ei.

Taylor-Swift-rochie

Desemnată „Femeia anului 2014” de către prestigioasă revistă GQ, Tilda Swinton a strălucit într-o creaţie Haider Ackermann.

Tilda-Swinton-rochie

Cu rochia Burberry, purtată la London Evening Standard Theatre Awards, Sienna Miller a ajuns şi ea în topul celor mai elegante vedete ale săptămânii.

Sienna-Miller-rochie

Culoarea vibrantă şi curajoasă a ţinutei Maticevski, dar şi croiala impecabilă au contribuit la un look deosebit al fiicei lui Phil Collins, manechinul Lily Collins.

Lily-Collins-rochie

Delicată, dar extrem de feminină, aşa a arătat Emma Watson în rochia albă purtând semnatura designerului Misha Nonoo, asociată curajos cu un blazer-tuxedo negru.

Emma-Watson-rochie

Când vrei să atragi toate privirile asupra ta, o creaţie Zuhair Murad este cea mai potrivită, iar Nieves Alvarez ştie acest lucru.

Nieves-Alvarez-rochie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2