Antonia şi Albertina Ionescu, superbe în negru, la Elle Style Awards

De Erika Chivu, pe

Cântăreaţa Antonia şi vedeta TV Albertina Ionescu au fost superbe aseară, la gala Elle Style Awards. Ambele au optat pentru little black dress şi nu au greşit.
Antonia şi Albertina Ionescu au fost printre cele mai frumoase vedete care au păşit aseară pe covorul roşu de la Elle Style Awards. Ambele vedete au ales să îmbrace câte o little black dress şi iată că simplitatea a fost cea mai bună alegere şi de această dată.
Dacă Antonia a mizat pe eleganţă şi seriozitate, Albertina a avut un decolteu sexy. Însă cântăreaţa a avut un machiaj spectaculos cu ochii puternic accentuaţi.
Care din ele îţi place mai mult?
Antonia si Albetina ionescu
Gala Elle Style Awards, care premiază cele mai stilate vedete, a avut loc pe 12 decembrie la Palatul Parlamentului, fiind prezentată de Mihaela Rădulescu. Pe covorul roşu au defilat cele mai apreciate vedete din România, printre care Loredana, Inna, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Raluca Lăzăruţ, Corina Bud, Mircea badea sau Mihai Gâdea.
Vezi mai multe poze de la Elle Style Awards pe Elle.ro!

Printre câştigători s-au numărat Maria Lucia Hohan, Inna, Mihaela Rădulescu şi Irina Marinescu. Iată lista completă a celor care au fost premiaţi la Elle Style Awards 2012.

Best model: Veronica Pascu
Best young designer: Mihai Dan Zarug
Best fashion photographer: Gabi Hirit
Best personal style: Irina Marinescu
Best style icon: Mihaela Radulescu
Best designer: Maria Lucia Hohan
Best actor: Bogdan Dumitrache
Best Actress: Ioana Macaria
Best female music artist: Inna
Best music band: Moonlight Breakfast

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!