Alexandra Stan, fluierată pentru că a fost sexy şi rea!

De Libertatea.ro, pe

Anunţat cu mare fast, concertul Alexandrei Stan a fost aşteptat cu sufletul la gură de fanii adunaţi în centrul oraşului Sibiu, în noaptea de Revelion. Îmbrăcată într-o ţinută sexy, solista a prezentat un show incendiar, care însă n-a fost chiar pe placul tuturor. Câţiva spectatori, veniţi cu copiii de mânuţă, au fluierat în semn de protest, nemulţumiţi că Alexandra s-a îmbrăcat mult prea indecent.
Alexandra Stan, al cărei nume este vestit şi pe plan internaţional, datorită hitului „Million”, şi-a întrerupt timp de şase luni activitatea concertistică, din cauza problemelor avute cu fostul ei iubit şi impresar, Marcel Prodan.
Cei doi au avut, în luna iunie, o altercaţie, în urma căreia solista s-a ales cu faţa tumefiată şi, implicit, cu câteva zile de spitalizare. Iată însă că pauza a fost de bun augur, căci spectacolul pe care l-a susţinut pe 31 decembrie, în centrul oraşului Sibiu, a fost foarte reuşit. În plus, cu acest show, ea s-a echilibrat pe plan financiar, încasând câteva mii de euro.
Citeşte mai multe despre Alexandra Stan şi vezi GALERIA FOTO pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!