Actriţe care îmbătrânesc frumos

De Unica.ro, pe

Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Meryl Streep, Anjelica Huston, Glenn Close se numără printre starurile din lumea filmului care pot fi considerate legende vii, şi care continuă să se remarce „ca în tinereţe”.

Una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, fostă regină a frumuseţii, Michelle Pfeiffer, a renunţat pentru o perioadă la cariera de actriţă şi s-a concentrat asupra familiei. Michelle împlineste 51 de ani în 2009.
Actriţe care îmbătrânesc frumosSharon Stone este fără îndoială o legendă vie a cinematografiei si împlineste 51 de ani în 2009.
Kim Catrall, devenită cunoscută prin rolul Samanthei Jones din serialul „Sex and the City””, este la fel de dezinvoltă în viaţa de zi cu zi precum personajul pe care l-a interpretat timp de şase ani. Actriţa mplineste 53 de ani în 2009.
„Alien”, SF-ul regizat de Ridley Scott, care a apărut în 1979, recompensat cu numeroase premii, precum Oscarul primit pentru efectele speciale, a propulsat cariera actriţei Sigourney Weaver. Actriţa împlineşte anul acesta 60 de ani.
Meryl Streep deţine un record de 14 nominalizări la premiile decernate de Academia Americană de Film. Actriţa a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile din „Kramer vs. Kramer” (1979) şi „Sophie’s Choice” (1982). Streep mai deţine şi recordul pentru cele mai multe premii Globul de Aur câştigate de o actriţă – şase. Actriţa a împlinit anul acesta 60 de ani.
Actriţe care îmbătrânesc frumosLa începutul acestui an, Glenn Close a primit o stea pe Walk of Fame. Câştigătoare a două premii Emmy şi trei premii Tony, actriţa a fost nominalizată de cinci ori la premiile  Glenn Close împlineste 62 de ani în 2009.
Susan Sarandon a cunoscut faima după ce a trecut de vârsta mijlocie, remarcându-se datorită interpretărilor magistrale din filme precum „The Rocky Horror Picture Show”, „Atlantic City” sau „Thelma and Louise”. Susan Sarandon împlineste 63 de ani în 2009.
Jane Fonda a debutat pe Broadway în 1960, în spectacolul „There Was a Little Girl”, pentru care a fost nominalizată la premiile Tony, la categoria „cea mai bună actriţă”. Actriţa împlineste 72 de ani în 2009.

Sursa: Mediafax.ro

Imagini: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!