(P) 1 din 5 femei care cumpără Adesgo este româncă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 august 2021, 16:27
Hai să facem un exercițiu. Tu, care citești acum, întreab-o pe mama ta dacă a auzit de Adesgo. Așa-i că ți-a spus „Bineînțeles!”? Acum întreab-o ce dresuri poartă. Sigur răspunsul a fost „Diamond” sau „Adesgo”. De unde știm? Pentru că, de câteva generații, Adesgo este cel mai iubit brand de ciorapi și lenjerie intimă pentru femei din România. Ceea ce nu știai, poate, este faptul că femei din toată lumea au purtat măcar o dată ciorapi sau lenjerie intimă de la Adesgo.

Dacă ţi se pare că exagerăm, haide să îţi spunem de ce. De aproape 90 de ani, fabrica de la Adesgo, din București, înființată în 1926, produce nu doar pentru femeile din România, ci și pentru milioane de femei din alte țări. Și asta pentru că 80% din producţia fabricii pleacă în ţări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Franța, Olanda, Marea Britanie, Cehia sau chiar Australia. Cacharel, Hema, Spanx, Tesco sau Intersport scrie pe etichetele produselor fabricate în România, în aceeași fabrică din strada Șerban Vodă, de la numărul 220.

Ești și mai curioasă, acum? De ce apreciază femeile din întreaga lume produsele româneşti? Să începem cu franţuzoaicele, care apreciază de ani de zile rezistenţa ciorapilor fabricaţi în România, cu nemţoaicele care folosesc, cu încredere, lenjeria de foarte bună calitate sau cu olandezele care apreciază proprietăţile funcţionale ale lenjeriei fabricate la Adesgo? Şi când spunem proprietăţi funcţionale ne referim la tehnologiile avansate pe care Adesgo le foloseşte, precum Transwet sau Quick Dry care permit pielii să respire. Americancele se bucură de lenjeria modelatoare de la Adesgo, pe care o consideră un aliat de încredere pentru a masca micile imperfecţiuni sau zonele mai problematice ale corpului care apar odată cu vârsta, în vreme ce englezoaicele le iubesc, de-a dreptul, iar asta face ca Marea Britanie să fie țara în care se plimbă cele mai multe picioare care poartă ciorapi fabricați în România. Să fie de vină vremea ploioasă?

banner adesgo tari

Bine, bine, vei spune, am înţeles de ce apreciază femeile din străinătate produsele de la Adesgo, dar mie ce îmi oferă Diamond by Adesgo?

Mai presus de toate, Adesgo înțelege că ești o femeie modernă, care vrea să fie atrăgătoare și să se simtă bine în pielea ei. Și, pentru că fiecare zi înseamnă o nouă provocare vestimentară, și-a adaptat oferta de ciorapi în funcție de… tine. Când iarna îţi bate la uşă, Diamond by Adesgo ştie deja de ai nevoie. De dresuri groase, de 55, 70, 100 sau chiar 130 DEN, în culori şi modele variate, pentru fiecare zi din viaţa ta: pentru outfitul de la birou, pentru o plimbare în oraş sau pentru alergătura în goană după cadourile de sărbători. Pentru momentele în care dorești să te simți specială, dresul plasă Diamond Design Net sau Butterfly sunt modele care te vor face să străluceşti.

Te simți romantică? Color Sensation este răspunsul. Vrei să arăți ca o divă? Sau pur și simplu să te simți bine o zi întreagă la birou? Trebuie să încerci ciorapii cu compresie medie MedCare, dar și șosetele trei sferturi Active. Îți place să porți ținute glam? Dresurile French Star, fără vârf, sau Opaque Prestige, cu aloe vera, sunt alegerea perfectă.

adesgo produse

Fiecare categorie de ciorapi îți oferă posibilități nenumărate. Nu trebuie decât să ai imaginație! Așa cum au și specialiștii Adesgo, pentru care „inovație” este un alt cuvânt-cheie: nu contează doar cum arăți, ci și cum te simți! Bumbac Organic, microfibră DryFeel, lenjerie Seamless, fără cusături, lenjerie Magic Modelator, TransWet – sunt doar câteva dintre tehnologiile folosite pentru dresuri și lenjerie intimă, costume de baie sau lenjerie modelatoare.

adesgo maiou boxeri

adesgo costume de baie

adesgo lenjerie modelatoare

Te-ai confruntat cu situații în care nu știai cum să ascunzi liniile trasate de lenjeria intimă pe sub hainele mulate? Probabil că nu a fost deloc plăcut, cu atât mai mult când este vorba de o rochie purtată la un eveniment deosebit din viața ta. Folosind această tehnologie inovatoare, Seamless, Diamond by Adeso a creat o linie de lenjerie fără cusături, perfectă pentru a fi purtată pe sub hainele mulate.

adesgo slip

Dacă ești o fire dinamică și activă, Diamond s-a gândit și la acele situații când ai nevoie de o lenjerie care să lase pielea să respire și să-i asigure un bun control al umidității. Transwet este tehnologia care asigură microfibrelor un bun control și transport al umidității și proprietăți similare bumbacului, în vreme ce QuickDry, este utilizată pentru articolele de îmbrăcăminte și lenjerie sport, și are proprietăți superioare de absorbție a transpirației.

adesgo sport

Unde găsesc produsele Diamond by Adesgo?

Le găsești în cele 3 magazine proprii din București – de pe Calea Șerban Vodă (numărul 220), de pe bulevardul Nicolae Bălcescu (numărul 22 – fostă Magheru) și din Afi Palace Cotroceni (Intrarea Galaxy) și în lanțurile de hipermarketuri din întreaga țară: Auchan, Carrefour, Cora, DM, Kaufland, Metro și Selgros. Dacă vrei să redescoperi calitatea românească și să afli mai multe despre produsele Diamond by Adesgo, accesează site-ul www.adesgo.ro și pagina de Facebook.

adesgo romania

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!