Horoscop: Cum să-l cucereşti din prima în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Săgetător

Ştii vreun banc bun? Dacă te pricepi să-l spui ca la carte şi să-i stârneşti râsul, primul pas e deja făcut. Îi place să râdă şi îi plac oamenii amuzanţi, plini de viaţă. Îi mai plac animalele şi natura, aşa că invită-l să vă bucuraţi împreună de ele.

Capricorn

Dacă vrei să-l seduci, impresionează-l cu seriozitatea ta şi cu realizările profesionale. Îi plac femeile de carieră, dar în acelaşi timp este un gentleman de modă veche, aşa că permite-i să-ţi deschidă uşa sau să achite el nota de plată.
Horoscop: Cum îţi dai seama că îţi ascunde ceva în funcţie de zodia lui

Vărsător

O să te placă din prima dacă ai ceva neobişnuit cu care să-i atragi atenţia – poate ai un job mai ciudat, un simţ al umorului special sau un stil vestimentar mai aparte. Îi plac persoanele originale. Dar dacă nu eşti aşa, nu încerca să te prefaci pentru că îşi dă seama imediat.

Peşti

Îi place mult muzica. E cel mai uşor mod de a porni o conversaţie cu el. Vorbeşte-i despre artiştii tăi preferaţi şi eventual invită-l la un concert. Apoi oferă-i o cină romantică şi fii sigură că l-ai cucerit, mai ales dacă te pricepi şi la gătit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!