Horoscop: Cum să-l cucereşti din prima în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

L-ai văzut, l-ai plăcut şi ai vrea să-l cucereşti imediat. Iată ce trebuie să ştii despre nativul fiecărei zodii astfel încât să se îndrăgostească de tine la prima vedere.

Berbec

Dacă vrei să fie al tău trebuie să uiţi de timiditate. Nu-i plac femeile timide, timorate şi introvertite. Cel mai bine este să mergi la el direct, să te prezinţi şi să-l întrebi „La ce oră ne vedem la cafea?” Sigur îi vei atrage atenţia cu un comportament atât de hotărât.

Taur

Taurul are nevoie de mai mult timp ca să se îndrăgostească. Dacă vrei să fie al tău trebuie să-l curtezi cu atenţii, favoruri şi complimente. Însă ai grijă ca totul să fie subtil şi senzual ca să-i dai impresia că eşti disperată. Pont: are o slăbiciune pentru dulciuri. Oferă-i o prăjitură făcută de tine!
Horoscop: Cum te comporţi în dragoste în funcţie de zodia ta

Gemeni

Îi plac discuţiile inteligente şi interesante, deci nu te apropia de el decât dacă ai ceva de spus. Uită-te cu atenţie la el şi vezi de ce te poţi “lega” pentru a porni o conversaţie. Îi poţi vorbi despre cartea pe care o citeşte, despre o poză văzută pe contul lui de Facebook, etc.

Rac

Racul este cucerit pe loc de o femeie afectuoasă care are grijă de el. Oferă-i mâncare, de preferinţă făcută de tine, atrage-i atenţia când e îmbrăcat prea subţire, mângâie-l uşor când pare supărat sau fă-i un masaj când e obosit.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!