Ce trebuie să ştii înainte de a începe o relaţie cu un bărbat mai în vârstă

De Amelia Matei, pe
Nu e uşor să-l găseşti pe Făt Frumos în ziua de azi… Majoritatea femeilor visează la un bărbat frumos, înalt, inteligent, cu simţul umorului şi, bineînţeles, tânăr. Dar dacă ar fi să găseşti toate calităţile pe care ţi le doreşti, la un tip mai în vârstă? Ai accepta provocarea?...

Dacă eşti dispusă să faci acest pas, iată care sunt principalele trei reguli ale unei relaţii cu un bărbat mai în vârstă:

Acceptă diferenţele dintre voi

Vor exista tot timpul subiecte pe care le veţi privi în mod diferit. El îţi va vorbi probabil despre anii lui de tinereţe şi va aduce mereu în discuţie faptul că “pe vremuri era altfel”. Acceptă toate aceste lucruri şi nu le lăsa să stea în calea relaţiei voastre. Priveşte totul ca pe o experienţă din care ai de învăţat.

Încearcă lucruri noi

Ok, poate că lucrurile acestea noi sunt, de fapt, foarte învechite, dar acceptă provocarea! Lasă-l să-ţi sărute mâna, faceţi dragoste în poziţii clasice şi bucură-te de complimente şi buchete de flori. Dacă îţi mai compune şi câteva versuri, e clar că e un romantic incurabil, de moda veche!

Urează-i bun venit în lumea nouă

Dacă vă despart mai mult de zece ani, atunci ai cu siguranţă ce să îi arăţi… din toate punctele de vedere! Provoacă-l să încerce alături de tine cel mai nou trend în sporturi extreme, plimbă-l prin cele mai cool cafenele din oraş şi propune-i să experimentaţi o poziţie riscantă de sex. Bine, nu atât de riscantă încât să se termine cu o fractură de şold, dar totuşi, ceva care să iasă din limitele lui de confort…

Foto: femeie tanara si barbat in varsta/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!