Ce alimente să nu consumi niciodată reîncălzite

De Consuela Stratulat, pe
Lipsa timpului te oblige să gătești în weekend pentru mai multe zile, însă specialiștii avertizează că acest obicei nu este tocmai sănătos. Vezi ce alimente nu trebuie consumate niciodată reîncălzite.

Cipercile

Ciupercile trebuie consumate atunci când sunt gătite, potrivit worldhealthinfo.net. Dacă, totuși, vrei să mănânci și a doua zi, este indicat să le lași reci, pentru că altfel riști să te intoxici. Respectă această regulă indiferent de felul de mâncare cu ciuperci pe care îl ai. Când reîncălzești ciupercile, se produc anumite schimbări în proteinele lor și chiar își modifică gustul, putând apărea indigestii.

Cartofii

Cartofii au proprietăți nutriționale extraordinare, însă atunci când sunt reîncălziți, pot devein toxici. Consumă-i în momentul în care i-ai gătit sau reci, pentru a evita neplăcerile digestive.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!