Trucuri de beauty rapide şi eficiente

De Andreea Catrina, pe

Probabil că nu există vreo femeie care să nu fi fost cel puţin o dată într-o criză acută de timp. În astfel de momente, ritualul obişnuit de frumuseţe se transformă automat într-un fel de sport extrem, executat contra cronometru.
Dar dacă ţi-am spune că există câteva trucuri de beauty pe care cunoscătoarele le ţin ascunse, tocmai pentru că sunt atât de preţioase! Te-am făcut curioasă? Iată despre ce este vorba…

Spune adio şuviţelor rebele

Cele mai eficiente accesorii pentru cuminţirea şuviţelor rebele sunt agrafele, nu-i aşa? Dar te-ai gândit vreodată că ele pot fi folosite şi invers, mai exact cu acele mici striaţii în jos? Nathaniel Hawkins, hairstilistul celebrităţilor de la Hollywood spune că majoritatea femeilor pe care le întâlneşte nu ştie că, de fapt, acesta este modul corect de prindere al agrafelor. „Acele mici striaţii ţin părul mult mai bine strâns. Acesta este şi scopul lor”.

Află secretul coafurilor rezistente…
Şi pentru că vorbim de agrafe, ştiai că dacă pulverizezi puţin fixativ pe ele, înainte de a le folosi, coafura ta va rezista mai mult?

…şi pe cel al unghiilor impecabile
Ţi-ai şters oja de culoare închisă de pe unghii şi ai rămas cu pete inestetice? Pasta de dinţi te salvează imediat! Masează-ţi unghiile cu puţin produs şi vei observa diferenţa.

Fii inventivă!
Atunci când te grăbeşti să te machiezi şi realizezi că tuşul ţi s-a terminat, poate fi de-a dreptul supărător. Dacă ai în casă nişte picături pentru ochi însă, îţi poţi transforma orice fard de pleoape în tuş. Pune doar o picătură de lichid pe fard şi foloseşte o pensulă pentru aplicare.

Ieşi din orice încurcătură!
Ţi-a apărut un coş? Scapă de el folosind o pastilă de aspirină zdrobită, amestecată cu o picătură, două de apă. Aplică pasta rezultată pe coş şi până a doua zi aspectul tenului tău se va îmbunătăţi considerabil.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!