Trei dintre cele mai folosite tehnici de înfrumusețare din prezent

De pe

Brandurile de beauty folosesc toate mijloacele pentru a-și păstra clienții, având în vedere competitivitatea în creștere din această industrie. De la inteligența artificială la realitatea augmentată, inovațiile în privința tehnicilor de înfrumusețare par să fie fără sfârșit.

Potrivit specialiștilor în tehnici de înfrumusețare, femeile au aceleași preocupări ca în urmă cu 30 – 40 de ani, însă evoluția tehnologică a creat profilul unui consumator care are mai multe pretenții de la produsele și tehnicile care promit că vor contribui la obținerea unor rezultate mai bune. Astfel, în prezent oamenii își doresc produse personalizate, care să răspundă unor nevoi punctuale.

De exemplu, 50% dintre femei se plâng că nu pot găsi nuanța potrivită de fond de ten, iar persoanele cu tenul mai închis cer să aibă mai multe variante din care să aleagă produsul potrivit pentru ele.

Cu toate acestea, evoluția tehnicilor din acest domeniu a contribuit la diminuarea timpului pe care femeile îl petreceau folosind diferite metode de înfrumusețare și le-a oferit soluțiile potrivite pentru a obține ce au nevoie în materie de beauty, astfel încât să se simtă bine în pielea lor. 

Iată câteva dintre cele mai folosite tehnici de înfrumusețare din prezent:

1. Folosirea genelor false

Majoritatea femeilor își doresc să fie frumoase. Asta înseamnă că se preocupă de tot ce ține de persoana lor: de la haine până la make-up. Sprâncenele și genele reprezintă, de asemenea, o prioritate pentru ele, motiv pentru care încearcă, în permanență, să găsească cele mai bune variante pentru a-și pune ochii în valoare.

Genele false sunt foarte apreciate de toate femeile care își doresc să arate mai bine. Fie că le folosesc în mod curent, fie că apelează la acest truc de înfrumusețare doar la evenimente speciale, folosirea genelor false se numără printre cele mai apreciate tehnici de înfrumusețare din ultimii ani. Este important ca, atunci când alegi această opțiune, să fii precaută și să le aplici în mod optim. În prezent, sunt mai multe tipuri de gene false pe care le poți cumpără, cele mai apreciate fiind acelea din păr natural. 

Genele false reprezintă o soluție convenabilă, deoarece ele pot rezista până la patru săptămâni. Încearcă, așadar, gene false cu banda, dacă nu vrei să mai folosești zilnic rimelul, pentru a obține mai mult volum. 

2. Aplicarea manichiurii semipermanente

Manichiura semipermanentă este ideală pentru femeile care nu au timp să meargă în fiecare săptămână la salonul de înfrumusețare. Această practică este din ce în ce mai folosită pentru că nu afectează unghia naturală. Oja semipermanentă, spre deosebire de cea clasică, rezistă până la patru săptămâni pe unghii, păstrându-și în tot acest timp aspectul din prima zi.

În schimb, îndepărtarea ojei semipermanente nu se face la fel de simplu ca în cazul celei normale, doar folosind un dizolvant. De aceea, este indicat ca, în momentul în care vrei să îndepărtezi oja semipermanentă de pe unghii, să apelezi la serviciile unei manichiuriste.

3. Epilarea definitivă 

O altă tehnică de înfrumusețare care a prins avânt în ultimii ani este epilarea definitivă. Cea cu laser este cea mai cunoscută metodă de îndepărtare a firelor de păr. O astfel de procedură se face în patru sau șase sesiuni. Cu toate că se spune că este definitivă, nu îndepărtează firele de păr pentru totdeauna. Astfel că sunt necesare sesiuni ulterioare.

Tot pentru îndepărtarea firelor de păr inestetice se folosesc și tehnica IPL (Lumină Intens Pulsată), precum și epilarea prin electroliză.

Şedinţele pentru epilarea definitivă pot avea loc la intervale între patru şi 12 săptămâni, în funcție de zona corpului vizată. 

Ție ce tehnici de înfrumusețare ți se par indispensabile în prezent?

Sursă foto: Sofia Zhuravetc/ Shutterstock

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Foreverlash.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro