Top 5 coafuri în tendinţe pentru această primăvară

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Luni, 09 martie 2015, 17:41
Anul acesta tendinţele, atât în modă cât şi în frumuseţe, stau sub influenţa anilor ’70. Nu-i de mirare, aşadar, că în topul coafurilor primăverii regăsim numai coafuri inspirate din aceeaşi decadă.

Dacă simţi nevoia unei schimbări de look, acum e momentul. Ai de unde alege, fără doar şi poate, însă pentru un plus de inspiraţie ţi-am pregătit chiar şi un top 5 al celor mai cool coafuri.

Iată care sunt acestea…

Locul 5: Coafurile cu împletituri

Adoptă un pic din moda hippy şi încearcă o coafură cu împletituri. Se potriveşte de minune cu orice stil lejer, relaxat, primăvăratic. În plus, dacă ştii să-ţi împleteşti părul în mai multe feluri, poţi opta pentru o coafură cu împletituri chiar şi la evenimente.

Jeremy Scott

Locul 4: Cărarea pe mijloc

E anul cărării pe mijloc, aşadar merită să îi acorzi o şansă, chiar dacă nu crezi că ţi se va potrivi. Încearc-o, nu ai nimic de pierdut!

Tommy Hilfiger

Locul 3: Coafurile wet-look

Sunt de cel puţin trei sezoane în preferinţele designerilor, stiliştilor şi fashionistelor de pretutindeni şi par că nu vor dispărea prea curând. Merită să le dai o şansă, mai ales că se potrivesc tuturor lungimilor de păr.

Jason Wu

Locul 2: Onduleuri lejere

Sunt unul dintre elementele-cheie ale anilor ’70, atunci când vine vorba de coafuri. Nouă ne plac la nebunie şi îţi recomandăm coafurile cu onduleuri, pentru că sunt feminine şi stylish.

Emilio Pucci

Locul 1: Coafurile cu mult volum

Poate că nu sunt cel mai uşor de obţinut, mai ales dacă ai firul de păr fin şi subţire, dar merită efortul. Coafurile cu mult volum sunt, fără nicio îndoială, cel mai cool trend al noului sezon. Încearcă-le!

Tom Ford

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!